Bebek Beslenmesi Sütümü bağışlıyorum acil!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zekiyelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
149
108
73
34
Arkadaşlar bir yaşında kızım var. Doğduğunda sağdığım koca bir torba sütüm var. Ankara da ihtiyacı olan kız bebek annesi varsa bana ulaşsın. Bu süt kardeş muhabbetinden dolayı özellikle kız bebek olması önemli benim için. Şehir değişikliği yapacağım için buzlukta muhafaza da sıkıntı olacak atmak istemiyorum acil ulaşsın bana almak isteyen

Buzlukta saklanan sütler maksimum 3 ay sonra kullanılabilir diye biliyorum. Boşuna saklıyor olabilirsiniz.

buzlukta en fazla 6 aya kadar saklanabiliyor.muhtemelen tadi bozulmustur.bende ilk dogdugunda kizim bir kac poset atabilmistim,6 aydan sonra verdirdim peynir gibi olmus nerdeyse nitekim kustu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…