A aysus Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2013 460 95 123 35 26 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi aysus #1 Kizimi sutten kestim bu sefer goguslerim sisti azar azar sagdim nane kürü yaptim soguk kompres uyguladim ama sislik gecmedi ne yapmam lazim lutfen yarsim edin zor durumdayim
Kizimi sutten kestim bu sefer goguslerim sisti azar azar sagdim nane kürü yaptim soguk kompres uyguladim ama sislik gecmedi ne yapmam lazim lutfen yarsim edin zor durumdayim
Babysmom Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2016 309 220 18 36 6 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi aysus #2 Eczanede bır hap satılıyor 2tane var ıcınde sabah aksam bır tane ıcıyosunuz ertesı gune grm sutunuz kalmamıs oluyor bırdahada gelmıyor kesın cozum eczaneye suy kesmek ıcın hap dıyın verirler
Eczanede bır hap satılıyor 2tane var ıcınde sabah aksam bır tane ıcıyosunuz ertesı gune grm sutunuz kalmamıs oluyor bırdahada gelmıyor kesın cozum eczaneye suy kesmek ıcın hap dıyın verirler
zms rainbow Nirvana Kayıtlı Üye 10 Şubat 2017 4.754 40.917 508 6 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi aysus #3 aysus .!.: Kizimi sutten kestim bu sefer goguslerim sisti azar azar sagdim nane kürü yaptim soguk kompres uyguladim ama sislik gecmedi ne yapmam lazim lutfen yarsim edin zor durumdayim Genişletmek için tıkla... lahana bulabilirsen onu koy faydasini giren cokmus . ben de nane denemistim ama bi faydasinj goremdim
aysus .!.: Kizimi sutten kestim bu sefer goguslerim sisti azar azar sagdim nane kürü yaptim soguk kompres uyguladim ama sislik gecmedi ne yapmam lazim lutfen yarsim edin zor durumdayim Genişletmek için tıkla... lahana bulabilirsen onu koy faydasini giren cokmus . ben de nane denemistim ama bi faydasinj goremdim