• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen sorunu!

kryozlm

gel 2013 =((
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
742
2
46
Ankara
Kızlar resimdeki gibi herhangi bi dolgusu olmayan sadece kumaş yada penye tarzında bi sütyen arıyorum
Ama askıları cıkmak zorunda ve bu sekilde hicbiyerde bulamıyorum
Askıları cıkartılabilen bu tarz bi sütyen nerden bulabilirim
ankarada yasıyorum ve internettende bulamadım
lütfen yardımcı olun:84::84::84:

Eklentiler

• $7613108580492_1_org_zoom.webp
    $7613108580492_1_org_zoom.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 118
canım elbısenın ıcınemı gıyıceksın egerkı oyle ıse yapıskanlı sudyenlerden yada unlulerın genelde kullandıgı kagıt sutyenler var gogusun seklını alıor ve sudyenlı ımıs gıbı gozukuyor

Kızlar resimdeki gibi herhangi bi dolgusu olmayan sadece kumaş yada penye tarzında bi sütyen arıyorum
Ama askıları cıkmak zorunda ve bu sekilde hicbiyerde bulamıyorum
Askıları cıkartılabilen bu tarz bi sütyen nerden bulabilirim
ankarada yasıyorum ve internettende bulamadım
lütfen yardımcı olun:84::84::84:

en yakın iç çamaşırcıya uğra ayyıldızda görmüştüm cnm ben. şansını bir dene.umarım bulursun:3:

canım elbısenın ıcınemı gıyıceksın egerkı oyle ıse yapıskanlı sudyenlerden yada unlulerın genelde kullandıgı kagıt sutyenler var gogusun seklını alıor ve sudyenlı ımıs gıbı gozukuyor

evet canım straplez bi elbisenin icine giycem buyüzden askılarının cıkması gerek
yapıskanlı sütyenler neyazıkki olmaz cünkü göğüslerm biraz büyük sarkık durur dye tahmin ediyorum
dediğin kağıt sütyenlerdende hc duymadım nerden bulabilrm.s

en yakın iç çamaşırcıya uğra ayyıldızda görmüştüm cnm ben. şansını bir dene.umarım bulursun:3:

hepsine baktım canım ama böyle modellerde askı sabit olur dyolar hep öf:84:

la senza da kesin vardır.. orada bulamazsan hiç bir yerde bulamazsın. ankara da var mı bilmiyorum ama bir bak netten mağazalarına

yeni incinin straplez minimizer sütyeni var sanırım her yerde bulursun. zaten bütün minimizerler ince kumaştan oluyor ama satraplezini görünce şaşırmıştım bende büyük göğüslüyüm 80D takıyorum zaten askılıyla zor zaptediyorum straplez hiç iyi durmaz diye düşünmüştüm ve çok model deneyip yine sıradan birşey almak zorunda kalmanın moral bozukluğuyla bir de onu denemeye üşenmiştim keşke deneseydim bi ara yolum düşerse üşenmeyip deneyeceğim:) denersen nasıl oluyor yaz lütfen

la senza da kesin vardır.. orada bulamazsan hiç bir yerde bulamazsın. ankara da var mı bilmiyorum ama bir bak netten mağazalarına

bulduummm galibaaa
fotoğraftan pek anlamadım oyüzden ilk fırsatta ankara subesine gidip denicem
cok tesekkürler canımm

yeni incinin straplez minimizer sütyeni var sanırım her yerde bulursun. zaten bütün minimizerler ince kumaştan oluyor ama satraplezini görünce şaşırmıştım bende büyük göğüslüyüm 80D takıyorum zaten askılıyla zor zaptediyorum straplez hiç iyi durmaz diye düşünmüştüm ve çok model deneyip yine sıradan birşey almak zorunda kalmanın moral bozukluğuyla bir de onu denemeye üşenmiştim keşke deneseydim bi ara yolum düşerse üşenmeyip deneyeceğim:) denersen nasıl oluyor yaz lütfen

canım yeni incinin o straplez modelini bende gördüm ama aynen senin gibi emin olamadım
üstlerden fıskırtır gibi geliyo :1:

Back
X