Şöyle yapalım, konu linkini profilinize ekleyelim, ana sayfada görüneceğinden faydası olacaktırMune Hanım biraz acil konunda ciddi anlamda sütyensizim, daha çok görülen bir kategoriye taşısak mı? Taşımazsak da canınız sağolsun
Çok çabuk yıpranıyor benimkiler anlamadım.C ve d tamamen ayrı cuplar oluyor destekli de olsa yerini tutamaz bence. Penti sütyenleri acaba gerektiği gibi temizlemiyor olabilir misiniz? Ben kalıplarından çok cok memnunum. En önemli şey kalıp bence.
Dolgularda yaşanıyor sanırım bu sorun.. Benimkiler palensiz olduğu için pentininkiler acayip rahat ve dayanıklı oluyorKızlar merhaba, nasılsınız? Bu beden konusunda falan aşırı bilgisizim. 75 göğüs çevresi A-B-C kup oluyor sanırım. H&m marka bir sütyenim var 75-C dolgusuz balenli. Bununla oldukça mutluydum ama ne yazık ki, beni yalnız bırakma yolunda. Göğüsümün arasına teli falan batıyor, kalbimi çıkaracak utanmasa. Bana beni terkettirmeden ben onu terkedeyim dedim HM bakıyorum tekrar bedeni kalmamış çoğunun. 75D dolgulu alsam dedim ikilisi 100 tl imiş. Bu uyar mı ki bana? İdare eder en azından şu korona günlerinde diyorum ama... Başka önerisi olan varsa marka olarak onları da gözden geçiririm ama penti hariç. Pentiyle ilişkimiz bir kere olabiliyor sonra ağzı gözü kaydı gitti. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi pazarlar
Suwen biraz önce bakıyordum, sanırım ondan yana kullanacağım tercihimi.Dolgularda yaşanıyor sanırım bu sorun.. Benimkiler palensiz olduğu için pentininkiler acayip rahat ve dayanıklı oluyor
Suwen denedinzmi oda çok iyi?
Ölçü konusunda bildiğiniz doğru evet ama hem büyük bir beden hem de destekli bir sütyenle rahat edemezsiniz. Tavsiyem kesinlikle Marks and Spencer, biraz yüksek fiyatlı ama 5-6 yıldır sorunsuz kullanıyorum sütyenleri. Hem kalıp olarak değişik model seçenekleri var hem de kalitesi tartışılmaz.Kızlar merhaba, nasılsınız? Bu beden konusunda falan aşırı bilgisizim. 75 göğüs çevresi A-B-C kup oluyor sanırım. H&m marka bir sütyenim var 75-C dolgusuz balenli. Bununla oldukça mutluydum ama ne yazık ki, beni yalnız bırakma yolunda. Göğüsümün arasına teli falan batıyor, kalbimi çıkaracak utanmasa. Bana beni terkettirmeden ben onu terkedeyim dedim HM bakıyorum tekrar bedeni kalmamış çoğunun. 75D dolgulu alsam dedim ikilisi 100 tl imiş. Bu uyar mı ki bana? İdare eder en azından şu korona günlerinde diyorum ama... Başka önerisi olan varsa marka olarak onları da gözden geçiririm ama penti hariç. Pentiyle ilişkimiz bir kere olabiliyor sonra ağzı gözü kaydı gitti. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi pazarlar
Kızlar merhaba, nasılsınız? Bu beden konusunda falan aşırı bilgisizim. 75 göğüs çevresi A-B-C kup oluyor sanırım. H&m marka bir sütyenim var 75-C dolgusuz balenli. Bununla oldukça mutluydum ama ne yazık ki, beni yalnız bırakma yolunda. Göğüsümün arasına teli falan batıyor, kalbimi çıkaracak utanmasa. Bana beni terkettirmeden ben onu terkedeyim dedim HM bakıyorum tekrar bedeni kalmamış çoğunun. 75D dolgulu alsam dedim ikilisi 100 tl imiş. Bu uyar mı ki bana? İdare eder en azından şu korona günlerinde diyorum ama... Başka önerisi olan varsa marka olarak onları da gözden geçiririm ama penti hariç. Pentiyle ilişkimiz bir kere olabiliyor sonra ağzı gözü kaydı gitti. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi pazarlar
Bedeni nasıl seçiyoruz orada yardımcı olur musunuz?Ölçü konusunda bildiğiniz doğru evet ama hem büyük bir beden hem de destekli bir sütyenle rahat edemezsiniz. Tavsiyem kesinlikle Marks and Spencer, biraz yüksek fiyatlı ama 5-6 yıldır sorunsuz kullanıyorum sütyenleri. Hem kalıp olarak değişik model seçenekleri var hem de kalitesi tartışılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?