• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suudi arabistanda tedavi olup bebek sahibi olanlar:))

turkiyeye ankaraya canim bayramda sabhlari burda sinek bile ucmuyor benim oglumda gozunu aciyor asagi diyor oylede sicak ki mahalle aralarinda hic park yok cocuklar icin oyun alani sifir nerelerde oynuyor diyorum tum cocuklar hic disardada gorunmuyorlar neredeyse her evde on cocuk var oyun oynatma kulturu yok beyinlerinin gelismesini hic istemiyorlar ozellikle kizlarin

Aynn cnm valla 2yasindakini bile carsaf giydrmisler sinir bozucu bzm buralardada hic park yok en yakini arabayla 10 dk olani neyapalim eslerimz icin dayaniyrz bn yannzm en azindan sen cocugunlasin bir aydir suudi arabistana gelmisim 2.gelisim asla gunesi gormemisim ,,!

Aynn cnm valla 2yasindakini bile carsaf giydrmisler sinir bozucu bzm buralardada hic park yok en yakini arabayla 10 dk olani neyapalim eslerimz icin dayaniyrz bn yannzm en azindan sen cocugunlasin bir aydir suudi arabistana gelmisim 2.gelisim asla gunesi gormemisim ,,!

bizim teras var oraya cikiyorum orasi baya genis orda yuruyus bile yapabiliyorum mecburuz ileride iyi bir yasam olmasi icin katlanmak lazim najran size uzak mi turk yok mu

bizim teras var oraya cikiyorum orasi baya genis orda yuruyus bile yapabiliyorum mecburuz ileride iyi bir yasam olmasi icin katlanmak lazim najran size uzak mi turk yok mu

Evet baya uzak canim yaa benim tndgm turk yok soyle soyluyeyim var yani tnmm etmm

Evet baya uzak canim yaa benim tndgm turk yok soyle soyluyeyim var yani tnmm etmm

ciddeye yakin degil mi bizim bir muhadis arkadas oraya tasinacak bir kac ay sonra cok turk oldugunu soyledi bende senin gibi 3 yil bebeksiz yasadim ama her ay umidim vardi gittiniz mi doktora

ciddeye yakin degil mi bizim bir muhadis arkadas oraya tasinacak bir kac ay sonra cok turk oldugunu soyledi bende senin gibi 3 yil bebeksiz yasadim ama her ay umidim vardi gittiniz mi doktora

Turkiyede asilama bile yptm olmadi burda daha gtmdk cidde bayya uzakkk

doktora gittiniz mi iyi bayramlar bu arada zar zor atlattik bu ramazanida arabistan biraz olsun canlandi

Iyi bayramlar canim...
hic sorma esim berber 2 gundur sabh aksam xalisiyor bu byrmda annmlerimin ynnda degilim yok yeni adet oldum gidecktik byrm dolasiyla doktor yok o yuzden glck aya kaldi malesef siz bayraminizi nasl geciriyrsnz ...bn tek basima :(((

biz birazdan disari cikip yemek yiyecegiz eltim gidiyor iki gun sonra oglum hastaydi kulak iltihabi olmustu simdi iyi zor gecirdik bayram bizim is yogun seker ve cerez satiyoruz 1 hafta esimi gormedim gelecek ay umarim tutar ben esime sorayim bakalim burda tup bebek yapiyorlar mi

biz birazdan disari cikip yemek yiyecegiz eltim gidiyor iki gun sonra oglum hastaydi kulak iltihabi olmustu simdi iyi zor gecirdik bayram bizim is yogun seker ve cerez satiyoruz 1 hafta esimi gormedim gelecek ay umarim tutar ben esime sorayim bakalim burda tup bebek yapiyorlar mi

Ay sor sor canim gecmis olsun ogluna acil sifalar tek kaliyorsun bnm gibi afiyetolsun size canim

arkadaslara sordum canim orada devlet hastanesine gidersen yonlendiriler seni bir cok kisi tup bebek yapmis hatay li misin bu arada

arkadaslara sordum canim orada devlet hastanesine gidersen yonlendiriler seni bir cok kisi tup bebek yapmis hatay li misin bu arada

Ewet canim hatayliyimn:)))peki guven olur mu? Orayi srdunuz mu????yapan var mi turk olupta tutan cok soru sordum k.bakma :52:

Ewet canim hatayliyimn:)))peki guven olur mu? Orayi srdunuz mu????yapan var mi turk olupta tutan cok soru sordum k.bakma :52:

yas kac ti senin bilmiyorum ama kadin 50 yasinda olmamis cocugu devlet hastanesine gitsin onlar yonlendirir bebegi olur ins dediler hatayin neresi

[]selam oncelikleeeee allah en kisa zamandaaa sanada nasio etsin bende arabistandayimmm 10 gune kadar turkliyeye gidiyorumm ziyaretci vizsiyoe geldimmmm...benim 1 sene cocugum olmadi annemi kaybettimmm o aralar istemedimm..benim doktorum rus cok iyi bir doctor...ilk catlatma ignesiyle hamile kaldim1 yasinda bir kizim var...arabistan gibi bir yerde cocuk buyutmek cok zor...bende antakyalimmmm...antakyanin neresinden:16::16::16::16:

[]selam oncelikleeeee allah en kisa zamandaaa sanada nasio etsin bende arabistandayimmm 10 gune kadar turkliyeye gidiyorumm ziyaretci vizsiyoe geldimmmm...benim 1 sene cocugum olmadi annemi kaybettimmm o aralar istemedimm..benim doktorum rus cok iyi bir doctor...ilk catlatma ignesiyle hamile kaldim1 yasinda bir kizim var...arabistan gibi bir yerde cocuk buyutmek cok zor...bende antakyalimmmm...antakyanin neresinden:16::16::16::16:

Ugur mumcu caddesinin oralarndan canim arabistanin nersindensiniz canim ...guzeldilekleriniz icin saolun :emir_bebek:

turkiyeye ankaraya canim bayramda sabhlari burda sinek bile ucmuyor benim oglumda gozunu aciyor asagi diyor oylede sicak ki mahalle aralarinda hic park yok cocuklar icin oyun alani sifir nerelerde oynuyor diyorum tum cocuklar hic disardada gorunmuyorlar neredeyse her evde on cocuk var oyun oynatma kulturu yok beyinlerinin gelismesini hic istemiyorlar ozellikle kizlarin

Yabancı diliniz yokmuş çocuklarının beyinlerinin gelişmesini istemediklerini nasıl anladınız üstelik bayan diş hekimi var tanıdığım.

Yabancı diliniz yokmuş çocuklarının beyinlerinin gelişmesini istemediklerini nasıl anladınız üstelik bayan diş hekimi var tanıdığım.

canim arapca konusamiyorum ama anliyorum ingilizce biliyorum hic arabistana geldiniz mi burda kadin olmak o kadar zor ki kiz okullarin bir hapisaneye benzedigini biliyormusunuz camlari siyah duvarlari uzun 10 yasina geldiginde kapaniyorlar zaten 15-20 yas arasi hic gormedigi biriyle evleniyorlar.burda hic cocuk parki yok hepsi cok uzak en az arabayla yarim saat kadinlar tek basina hastaneye gidemiyorlar araba kullanmiyorlar secme secilme hakki yok erkek cocuk dogurmadiklarinda ustune evleniyorlar cok esliler 20 yasina geldiginde evde kaldiginda 60 yasinda bir adamla evlenebiliyorlar gordum gozlerimle bu sartlarda kizlaarin beyni ne kadar gelisir dunya muziklerini soruyorum haberleri yok tabi ki arabistanda da egitimli ailer var buda baskentlerinde yok denecek kadar az kime istersen sor burda ki kadinlarin hayatini Allahtan Rabbimiz MUSTAFA KEMAL ATATURK"U BIZE GONDERDI

Canim yurt disinda 2 yildir geliyorum simdiye kadar bir kadin gormemisim disarda 1 erkek demiyecem 1 kazma 4 tane ese sahipmis mis mis ne bu yaaa karisi 1 laf soylese ustune aliyor ustune ne bu gozler kapali simsiyah carsaf okey bu onlarin sorunu ama ne kadar itici ya bir erkek o carsafi giymis kadinlara ellemk icin filan ne gerek var yAa secme secilme hakki yok disarda otrmzlar yaaa innmycksn ama magazalarda kapin bile yok yemek yiyecekler carsafin altindan aslinda biz BOYLE TURKIYEYE BAKIP BIZ NE SEVAP ISLEDIKTE TURKIYEDE DOGDUK DIYELIM ...ve erkekmis kadindan ustun mus bak gecen esimle carsiya ciktik carsiya ciktik dediysem kadinlarin saat 8 aksam ewden cikabilirler carsiya filan bir kadin isi var sanirim cocugunu mu dusurmusler o carsafla nasil kosuyor sonra azcik tuttu bak yemin ederim sadece ayak bilegi gozuktu arkasindan bir erkek arapcayla gel gel biz seni kostururuz diyor ne bu erkek istyr diyor sadece kosuyor dusmesin carsafi ayak bilegine kadar cekmisti diye ...
denize gittik bir gun issiz fazla kimse yok nemli berbat deniz demeye bin sahit ister nasil girdik carsafla terlikle blaw blaw blaw gel burdan yak yani canim burda kadin demek ew demek ew demek 4 tane kuma demek canim bizim ekmek teknemiz olmasa birakip gelirdik gercekten b*k gibi paralari var ama adamlik yok oyle soyluyeyim canim .....

Back
X