R rumeysaa_can Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 8 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 29 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rumeysaa_can #1 5 aylık hamileyim kontrole gittim doktorum suyun az dedi tahlil istedi yarın tekrar gideceğim inşallah böyle bir durum yaşayan var mı yani herhangi bir sıkıntı mı var
5 aylık hamileyim kontrole gittim doktorum suyun az dedi tahlil istedi yarın tekrar gideceğim inşallah böyle bir durum yaşayan var mı yani herhangi bir sıkıntı mı var
gulumsebebek Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 9.497 Emoji Skoru 12.524 Puanlar 198 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rumeysaa_can #2 Bebegin bobreklerinden kaynakli olabilir. Yaşamadım ama havucun su icin iyi geldiğini duymuştum bi araştırın isterseniz.
Bebegin bobreklerinden kaynakli olabilir. Yaşamadım ama havucun su icin iyi geldiğini duymuştum bi araştırın isterseniz.
asminreina dersim62 Pro Üye Katılım 5 Temmuz 2010 Mesajlar 3.338 Emoji Skoru 1.111 Puanlar 698 30 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rumeysaa_can #3 Sizde tansiyon var mı. Tansıyon bebegın suyunu azaltır. Şeker suyunu fazlalaştırır diye biliyorum.
Gulvere Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 391 Emoji Skoru 514 Puanlar 103 30 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rumeysaa_can #4 Benim de suyu az dediğin doktor havucun suyunu katı meyve sıkacaginda sıkıp içmiştim, bir hafta sonra etkisini Allah'ın izniyle gördük
Benim de suyu az dediğin doktor havucun suyunu katı meyve sıkacaginda sıkıp içmiştim, bir hafta sonra etkisini Allah'ın izniyle gördük