suyum gelirse????

biyolojie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
108
1
116
Erzurum
kızlar yardım edin..39. haftaya geldik... ben ilçede oturuyorum doğum için inşallah merkeze gidecem merkeze uzaklığımız yarım saat falan... eğer suyum gelirse bu zaman da bişey olur mu bebişime yetişirim demi... tecrübeli kızlar yardım edin bana...

bende hep dışardayken suyum gelirse die korkuyorum.bildigim kadarıyla bişiy olmuo yarım saatlik farkmış hem ablamın suyu gelmişti ertesi güne dogurdu ta tabi doktorunuzu arayıp sorabilirsiniz bence...

yok canım bişe olmaz korkma bızım bi tanıdıkın suyu geldı
hastaneye gitti 2 gün sonra dogurdu suyu azalmıs doktor demıs bıse olmaz
sezeryana falan almamış

inşallah kızlar sağolun.. benim doktor sezeryan taraftarı eğer gelirse suyum sanırım sereryan der düşünmeden.... şimdilik bebek biraz iri diye öyle gibi davranıyor... rabbim cümlemizin bebeğini sağ salim kavuştursun... :49:

benim hastanede geldi suyum 5 saat sonra normal doğurdum bende korkmuştum ama hiç korkulacak bişey değilmiş:)

suyun gelmesinden sonra 24 saat, hatta bazı doktorlara göre 48 saat süreniz vardır doğum için, bir şey olmaz yani, endişelenmeyin. bir de doğum illa suyun gelmesiyle başlayacak diye de bir şey yok, sadece sancıyla da başlayabilir.

Back
X