Suyum

abtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
151
41
28
24
33+ 2 gebeyken sabah suyum geldi sandım sızıntı şeklinde ama iç çamaşırımi ıslattı tamamen devamı gelmedi ayağa kalkınca ve adet sancısı gibi ağrım vardı. Doktora gittik muayene edildim aciklik bakıldı aktif gelen su var mı diye bakıldı yoktu hiç bir şey. Nst çekildi ordada her şey normalmiş.en son bebeğe bakıldı bebegiminde keyfi yerindeymis. Ama bnden su geldi. Lütfen idrar kacirmissindir anlamamissindirlara girmeyelim. Doktorum yoğun enfeksiyon oldugunu ve akan sivinin bebeğin suyu olmadığını. Akan şey bnm akıntımmis. Enfeksiyon arttığı zmn olabiliyormuş bazı kadınlarda. Ama hastahaneye gelmekle iyi yaptığımı söyledi. Her şey yolunda ama bni bir hafta sonra nstye çağırdı. Kafam takıldı normalde zaten kontrol için gelicektimde ozelllikle gel demesi ilk gebeliğim insan ister istemez her şeyi düşünüyor. Böyle bişey yaşayan var mı

Kuzum suyun gelmiş olsaydı doktor anlardı diye düşünüyorum. Aynı şekilde su gelse, kesedeki suyun azalması gerekirdi. Çok şükür ki böyle bir durumun da yok. Benim daha 3.5 aylık ama bazen öyle bir ıslaklık oluyor ki altımda işedim de ben mi anlamıyorum diyorum kendi kendime. İlerleyen haftalarda olsa muhtemelen ben de aynı şeyi düşünürdüm. Ama çok şükür ki her şeyin normal. Doktorun da ne olur ne olmaz yakın takipte olmak istemiştir. Bu kötü bir durum değil kuzum. Her şey normal. Her şey çok iyi. Her şey kontrol altında. İçin de gönlün de rahat olsun 😊

Kuzum suyun gelmiş olsaydı doktor anlardı diye düşünüyorum. Aynı şekilde su gelse, kesedeki suyun azalması gerekirdi. Çok şükür ki böyle bir durumun da yok. Benim daha 3.5 aylık ama bazen öyle bir ıslaklık oluyor ki altımda işedim de ben mi anlamıyorum diyorum kendi kendime. İlerleyen haftalarda olsa muhtemelen ben de aynı şeyi düşünürdüm. Ama çok şükür ki her şeyin normal. Doktorun da ne olur ne olmaz yakın takipte olmak istemiştir. Bu kötü bir durum değil kuzum. Her şey normal. Her şey çok iyi. Her şey kontrol altında. İçin de gönlün de rahat olsun 😊
Teşekkür ederim ❤️❤️ ıslaklık hissi bndede oluyordu bu seferki bambaşkaydı. Aktığını hissettim

Soru ne yani? Enfeksiyondan dolayi akinti gelmis iste bunun icin sase vs bisey vermistir muhakkak. Suyun gelse 1 kere islanip kesilmez surekli olarak gelir ilk dogumumda suyum gelmisti bende ilk basta akintim geldi sandim tekrar geldi ped koydum baktim pedden de tasmaya basladi hastaneye gittim turnusol kagidi gibi biseyle baktilar suyun geliyor dedi ebe ve dogum yaptim.

Soru ne yani? Enfeksiyondan dolayi akinti gelmis iste bunun icin sase vs bisey vermistir muhakkak. Suyun gelse 1 kere islanip kesilmez surekli olarak gelir ilk dogumumda suyum gelmisti bende ilk basta akintim geldi sandim tekrar geldi ped koydum baktim pedden de tasmaya basladi hastaneye gittim turnusol kagidi gibi biseyle baktilar suyun geliyor dedi ebe ve dogum yaptim.
Evet akintiymis gelen sıvı. İlk doğumum olucak. Daha önce busekilde su gubi akınti gelmemişti. Daha önce doğum yapmadığım için ne olduğunu anlamadım haliyle. Sağlık ocağındaki hemşire ne olur ne olmaz hastahaneye git dedi.

Back
X