Doğuma Hazırlık Suyummu geldi idrarmi kacirdim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
31
Mrb 38+2gunluk hamileyim arkadaslarimla muhabbet ederken bianda tazikli ama cok fazla olmayan bi sivi cikisi yasadim ama suyummu geldi yoksa idrarimimi kacirdim bilmiyorum gulerken bianda kacti ama tazikli fiskirir gibi gunluk ped taktigim icin bitek o islanmisti eger olmasaydi esofmanima kadar gecebilirdi allahtan vardi ara ara belim.ve kasiklarimda agriyo böyle bi durum yasayan varmi?

Canım büyük ihtimal idrardir diye tahmin ediyorum, benim 39+0 da suyum gelmişti yatıyodm, akıntı gibi ıslaklık hissettim, tahmin ettim ama suyun geleceğini çünkü sürekli akıntı geliyodu yatmadan öncede, sonra bi ayağ kalkım bakm dedm ve ılık ılık akmaya başladı öyle tazzikli hiç değildi, ama günün yakınmış bel ağrısı ve kaşık ağrısı haberci olabilir, Rabb'im kolay doğum nasip etsin inşaAllah:) hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin,
Uykusuz geceler seni bekliyo :)) inşaAllah gazsız ve gece uykusu olan bi bebeğin olur,
Bebegim 2 aylık oldu gece uykumuz hiç yok

İnşallah amin teşekkür ederim guzel dileklerin icin ☺ benim ikinci bebisim olucak insallah ilkindede suyum gelmisti uyku arasinda sabaha karsi uyanmistim yine altimami kacirdim yoksa suyummu geldi diye anlamamistim ustumu basimu degistirip yaticakken tekrar gelince dedim suyum gelio apar topar hastaneye gitmjstim suni sanciyla dogum olmustu cunki sancim yoktu simdi yine korkuorum suyummu geldi acaba yinemi suni sanciyla olucak dogumum diye

Anladm canım, naptn peki hala göbüstemi bebek? Kavustunmu yoksa

Bu konusmadan tam 10 gun sonra dogum yaptım sımdı gezınırken baktımda nasıl bır telas sarmıs benı ınsan gecmıse gıdıyor bı tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…