Merhabalar bu benim ilk hamileliğimBen 21 haftalık hamileyim doktor bana suyumun azaldığını söyledi bayramdan dolayı hastaneler kabanmıştı suyun azalması kötü birşeymi rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz
Tabii ki kötü bir şey bebeğin hayatı tehlikede demek ne demek bayramdan dolayı hastaneler kapandı. Tatil de olsa yatış yapılıp serviste takipte olmanız gerekirdi. Hemen hastaneye gidin ihmal etmeyin.Suyun azaldı diyen doktor nasıl seni yönlendirmiyor anlamadım
Tabii ki kötü bir şey bebeğin hayatı tehlikede demek ne demek bayramdan dolayı hastaneler kapandı. Tatil de olsa yatış yapılıp serviste takipte olmanız gerekirdi. Hemen hastaneye gidin ihmal etmeyin.Suyun azaldı diyen doktor nasıl seni yönlendirmiyor anlamadım
acile gidin. tehlikeli bir durum. tabii suyun ne kadar azaldığı vs de önemli. ama öyle hastane beklenecek bir durum değil. acilen hastaneye gidin. takip edilmesi gerekiyor
Bayram tatiline girmesi diye birşey olabilir mi acillerin görevi ne?? Sınırda mi dedi az mı dedi, azsa bu sıkıntıli bı durum, bayram da geçti üç gündür gitmedin mi, hastaneler "kapalı" değil artık.