- 6 Kasım 2022
- 12
- 6
- 16
- 31
- Konu Sahibi gulsahhh6114
-
Evet yapıldı. Şeker çıkmadı. Ya dudak yarığı demişler ya da down sendromu demişler dna testi yaptırın demişler. İkili testte down sendromu cıkmamıs ama doktor %20 yanılma payı olur demiş. Acaba yaşayan var mı bu durumu merak ettimGebelik şekeri diyorlar genelde, şeker yüklemesi yapılmış mıydı
Bnmde öyleydi şeker brz yüksek çıktı sınırı geçmişti. Şükür bi sorun olmadan sağlıklı doğdu . Ben şeker diye duymuştum su fazlalığını28 haftalık gebe olan bir akrabam var. Suyu 9 cm ölçülmüş. Suyun fazla olmasının sebebleri neler olabilir? Yaşayan var mı bu durumu?
Peki doğum yaptınız mı kaş haftalık yaptınız bende de su fazlalığı çıktı 32. Haftadayım doktor 3 hafta daha dursa yeterli bizim için dediBenim de suyum fazlaydı, gebelik şekerinden şüphelendik. Allah'a şükür o da çıkmadı.
Kızım 3 yaşında. 39+3'te normal doğum yaptım.Peki doğum yaptınız mı kaş haftalık yaptınız bende de su fazlalığı çıktı 32. Haftadayım doktor 3 hafta daha dursa yeterli bizim için dedi
Merhaba erken mi oldu dogumunuz acaba? Benim de suyum fazla da sebep yok denildiBenim de suyum fazlaydı, gebelik şekerinden şüphelendik. Allah'a şükür o da çıkmadı.
Çok pardon yazmışsınız. Peki sizin de subfazlaligindan dolayı devamlı ağrılarınız var miydiKızım 3 yaşında. 39+3'te normal doğum yaptım.
Evet, çok fazla sırt ve kaburga ağrısı yaşadımÇok pardon yazmışsınız. Peki sizin de subfazlaligindan dolayı devamlı ağrılarınız var miydi
Su fazlalığına mi bagladilar peki çok ağrılarım var benim deEvet, çok fazla sırt ve kaburga ağrısı yaşadım
Evet, su fazla olunca ağrı olabilir demişlerdiSu fazlalığına mi bagladilar peki çok ağrılarım var benim de
Ölçümde kaç cm çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Bide doğum nasıl geçti :) normal yapmışsınız sanırımEvet, su fazla olunca ağrı olabilir demişlerdi
Doğumumun üzerinden 3 yıl geçti ölçümleri hiç hatırlamıyorumÖlçümde kaç cm çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Bide doğum nasıl geçti :) normal yapmışsınız sanırım
Amiiiin çok teşekkürler ilginiz icinDoğumumun üzerinden 3 yıl geçti ölçümleri hiç hatırlamıyorumşükürler olsun doğumum çok iyi geçti, 5 buçuk saat sürdü. Evet normal doğumdu, rabbim bütün hamilelere kolay doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?