Doğuma Hazırlık Suyun fazla olması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulsahhh6114

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
12
6
16
31
28 haftalık gebe olan bir akrabam var. Suyu 9 cm ölçülmüş. Suyun fazla olmasının sebebleri neler olabilir? Yaşayan var mı bu durumu?

Gebelik şekeri diyorlar genelde, şeker yüklemesi yapılmış mıydı

Gebelik şekeri diyorlar genelde, şeker yüklemesi yapılmış mıydı
Evet yapıldı. Şeker çıkmadı. Ya dudak yarığı demişler ya da down sendromu demişler dna testi yaptırın demişler. İkili testte down sendromu cıkmamıs ama doktor %20 yanılma payı olur demiş. Acaba yaşayan var mı bu durumu merak ettim

Bnm
28 haftalık gebe olan bir akrabam var. Suyu 9 cm ölçülmüş. Suyun fazla olmasının sebebleri neler olabilir? Yaşayan var mı bu durumu?
Bnmde öyleydi şeker brz yüksek çıktı sınırı geçmişti. Şükür bi sorun olmadan sağlıklı doğdu . Ben şeker diye duymuştum su fazlalığını

Benim de suyum fazlaydı, gebelik şekerinden şüphelendik. Allah'a şükür o da çıkmadı.

Benim de suyum fazlaydı, gebelik şekerinden şüphelendik. Allah'a şükür o da çıkmadı.
Peki doğum yaptınız mı kaş haftalık yaptınız bende de su fazlalığı çıktı 32. Haftadayım doktor 3 hafta daha dursa yeterli bizim için dedi

Benim de 2 ay önce suyum fazlaydı şimdi tabi cm olarak bilemiyorum ama sınırda demişti bana . Hiç öyle down vs denmedi. Şekeri kes tamamen demişti o ay çok iyi beslendim gittiğimde düzelmişti. Sizin sınırı aşmış mı acaba. Tarama testi down için gerçek sonucu vermez bence beslenmeye dikkat edip bir dahaki ay kontrolünde belli olur

Ölçümde kaç cm çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Bide doğum nasıl geçti :) normal yapmışsınız sanırım
Doğumumun üzerinden 3 yıl geçti ölçümleri hiç hatırlamıyorum şükürler olsun doğumum çok iyi geçti, 5 buçuk saat sürdü. Evet normal doğumdu, rabbim bütün hamilelere kolay doğum nasip etsin

Amiiiin çok teşekkürler ilginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…