Svgilim hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Brownie0

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
35
1
16
Antalya
Arkadaşlar 2 haftadır bi çocukla çıkıyorum çıkmaya başladığımızda birbirimizi tam olarak tanımıyoduk ama geçmişte kötü günlerimizde birbirimizin yanında olduğumuz için galiba ikimizde hoşlanmaya başladık. neyse ilk günler çok güzeldi ama sonra bunun alınganlıkları ortaya çıktı ortada büütülck bişy yokkn durup dururken canını sıkıyo bana trip atıyo. sevdiğini biliyorum ama çok çabuk kırılıyo ve kırılganlığı çabuk geçmiyo. artık konusacak biseyde bulamamaya başladık. tüm arkadaşlarımla konusuyorum ama buna gelince basiretim bağlanıyo sanki konusmayı uzatamıyorum. bnden sıkılmasından korkyorum ne yapmalıyım sizce ? Biraz uzun oldu ama en azından düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. fzla bi dostum yok yardıma ihtiyacm var.s

Arkadaşlar 2 haftadır bi çocukla çıkıyorum çıkmaya başladığımızda birbirimizi tam olarak tanımıyoduk ama geçmişte kötü günlerimizde birbirimizin yanında olduğumuz için galiba ikimizde hoşlanmaya başladık. neyse ilk günler çok güzeldi ama sonra bunun alınganlıkları ortaya çıktı ortada büütülck bişy yokkn durup dururken canını sıkıyo bana trip atıyo. sevdiğini biliyorum ama çok çabuk kırılıyo ve kırılganlığı çabuk geçmiyo. artık konusacak biseyde bulamamaya başladık. tüm arkadaşlarımla konusuyorum ama buna gelince basiretim bağlanıyo sanki konusmayı uzatamıyorum. bnden sıkılmasından korkyorum ne yapmalıyım sizce ? Biraz uzun oldu ama en azından düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. fzla bi dostum yok yardıma ihtiyacm var.s
Belki de o senin için doğru insan değildir.
sen acaba buna damı alınır şöyle desem onada mı alınır diye düşünerek yanında konuşamıyorsundur bence çok yeni tanıdıkça daha dogru kararlar alacagına inanıyorum.

benim için doğru insan olup olmadıgını bende düşündüm düşünülünce nerdeyse hiç ortak noktamız yok sadece duygusallığımız var. ama birbirimizi seviyoruz.. bide ben fazla zora gelemeyen iriyim hemen kaçmayı seçerim bu yuzden çabuk bitmesinden korkuyorum ilişkimizin.s

benim için doğru insan olup olmadıgını bende düşündüm düşünülünce nerdeyse hiç ortak noktamız yok sadece duygusallığımız var. ama birbirimizi seviyoruz.. bide ben fazla zora gelemeyen iriyim hemen kaçmayı seçerim bu yuzden çabuk bitmesinden korkuyorum ilişkimizin.s
çok yeni aslında başlarken bitirmek daha kolay aslında hiç emek harcamadan sevgi güzel birsey de hiç bir ortak nokta olmadan, birbirinizi tamamlamadan ne kadar devam edebilir birde bunu düşün.
İyi bir insandır belki kaçırmak istemezsin ama iyi diye de katlanmak zorunda degilsin. o alınıyor diye şaka yapmayacaksan o alınıyor diye söyleyeceklerinden vazgececeksin bir süre sonra sıkılmaya başlayacaksın ve bakacaksın bu sen degilsin.
sonunu düşünen kahraman olamaz diye bir söz vardı yada oldugu gibi yaşa biterse biter birgun ölüm yok ya ucunda. ama bir başkası iin kişiliginden ödün verme sıkılırsın sonra

Yengeeçç :D tam adamını bulmuşum demi. Telefondan internete girdim 'alıngan erkek' yazdım 3 veya 4. sonuc yengeç burcu erkeği çıktı :D

Yengeeçç :D tam adamını bulmuşum demi. Telefondan internete girdim 'alıngan erkek' yazdım 3 veya 4. sonuc yengeç burcu erkeği çıktı :D

ben balık burcu oldugunu dusunmustum yengecler da ıcten pazarlıklıdır ıcınde tutup tutup senı bombardımana tutabılır benım esımde cok alıngan buarada
alındırmamaya calısıyorum :32:

:) evet aynen öyle yapıyo ben dürüst olmayı sverim içimde bişey varsa direk dökerimki sorun çözülsün. ama o sürekli içine atıyo ve sorunca gçiştirio .s böyle olunca bişeyi çözemiyoruz

Benim eski görüştüğüm kişi de alıngandı,o yüzden bitti.İyi insandı,pişman olurmuyum diye de düşünmüyor değilim..Ama senin yaşın gençse boşver.Ben boşanmış ve ileri yaştayım.

Son düzenleme:
ben aslan o yengeç olunca anlaşamadığımız konular var.ben peşimden koşulmasını isterim yani nasıl anlatsam ilişkide özür dilyen taraf ben değil o olmalı ilşknin egemenliği benm elmde olmalı. ama oda bunu istiyo ve genelde kndinden ödün veren taraf ben oluyorum

Birbirinize uygun değilsiniz..Bu eksiklik hep gözüne batacak.

Bende bu huyu yüüznden sevgi oluşmadı,yoksa oluşurdu sanki..

Son düzenleme:
Aslanla yengeç biraz zordur canım karekterler tabi daha önemli ama yengeç=alınganlık,naz demek resmen he birde hep haklıdırlar :30: Çok iyidir aslında ama fazla alıngan kırılabilen naz yapan bir an senmi kızsın omu diye düşündürebilir hatta ama bir okadarda sadık dürüsttürler en iyi aile babası onlardan çıkar aklında bulunsun :9: Napıcaksın alttan almaya çalışıcaksın sevecen yaklaşıcaksın hep elinde belli bir süre sonra çok güzel çevirebilirsin duygusal oldukları için zamanla muhakkak düzene giricektir kendimden biliyorum :52: Ben akrebim yengeçim tek benim için :16:

Gençsen,kendine daha uygun birini bulabilirsin..Bekleyebilirsin..

iyi bi aile babası olacagna şüpm yok :) o konuda iyi ilşkmz yeni oldğu için sürekli bende onu kaybetme korkusu var. kendmi yeternce gösteremyorum...

Bu huyuyla o da seni kaybedebilir ama....

Kendine güveni yok bu arkadaşın herhalde..Ama bu huy da fena bıktırır..Bende bu yüzden sevgi oluşmadı..

Back
X