Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
ben bugün yine o günlerimden birini yaşıyorum içimde söyleyemediğim o kadar birkintilerim varki bazen bunalma noktasına geliyorumm yalnız bulduğum fırsatta hemen boşaltıyorum o günlerimde herşeye ağlıyasım gelio senağlama şuanda o durumdayım sevdiğim bile dindiremedi içimdeki fırtınayı :çok üzgünüm: hala ağlıyorumm senağlama senağlama senağlama

sizin böle duygularınızın acayip yoğunlaştığı dönemler oluomu ?? peki neden ?? :a015:

benim de bazen oluyor öyle..giriyorum yorganın altına bütün gün çıkmıyorum...ara ara ağlıyorum bazen hıçkırarak bazen sessizce bazen böğürerek..
kendime acıdığım zamanlarda oluyor genlde..gereksiz yere depresyona giriyorum...sonra geçiyor hiçbir şey olmamış gibi...

ben hiç kendimi ifade edemem hep içimde yaşarım acımı, sıkıntımı ve aklıma geldikçe hep aglarım ufacık bişeyi çok takarım. sanki acı cekmek için doğmuşum diye düşünürüm zaman zaman. hayat hep acı üzüntü... umarım birgün bende mutlu olurum...

ben hiç kendimi ifade edemem hep içimde yaşarım acımı, sıkıntımı ve aklıma geldikçe hep aglarım ufacık bişeyi çok takarım. sanki acı cekmek için doğmuşum diye düşünürüm zaman zaman. hayat hep acı üzüntü... umarım birgün bende mutlu olurum...

inş canım hepimiz..biz insanoğlu birazda mutsuz olmayı seviyoruz gibi herşeyimiz dört dörtlük olsada mutlaka bişeyler bulup üzülüyoruz..senağlama

Olmaz olur mu?Tabiki olmuştur.
Dille söyleyemediğim,kimseyle paylaşamayacağım çok özel durumlar olmuştur.Çok ağlamışımdır.
İçim kan ağlamasına rağmen gündüz maskemi takıp işime gitmişimdir.
Şimdileri ağlamıyorum ama ....

Duygularımı çok yoğun ama içinde yaşayan bir insanım.
Ne çok sevindiğimi, ne çok acı çektiğimi belli ederim.
Aslında paylaşmak istediğim zamanlar oluyor ama
nedense doğru kelimeleri bulamam o anda. O yüzden
çok içimde yaşarım herşeyi. Tabii böyle zamanlarda
gözyaşlarımla ifade ederim bazen hislerimi. Dayanıklı
değilim duygusal anlamda, hiç tanımadığım birinin sıkıntısı
bile çok derinden üzebilir beni. Neden bu kadar ketumum
bilmiyorum. Belki de bir savunma mekanızması yaşadığım...

evet tabıkı böyle zamanlar oluyor.kendimi eve kapatıyorum çekıyorum perdeleri ışık girmesin istiyorum kımseyle konuşacak halde olmuyorum ağlamaktan kendimi mahvetmekten... yüreğimle hesaplaşıyorum.kırıldığım insanları affetmek istiyorum...
içimi kendi kendime dökmeye çalışırım.başkasına kolay kolay açılamam donup kalıyorum
hayat bu bizde insanız ne kadar güçlü olmaya çalışsakta kendımıze yenıldığimiz anlar oluyor.sağlık olsun ne diyelım ağlaya güle biter bu hayat

melankolık bı mılletız biz acı çekmek sankı normalmıs gıbı..kendımıze bıle bıle acı çektırırız..acıyı mıknatıs gıbı ceker buluruz üstumuze yoktur hani!!!!neden öle baktı nıye böle söyledı durup dururken dıye..ömrumuz geçiyooo..

BENİM ÇOK FARKLI HAYALİM VARDI
SAKLADIM BUGÜNLERE İÇİMDE KALDI :delphin:
BENİM SÖYLENMEMİŞ SÖZLERİM VARDI
SAKLADIM BUGÜNLERE DİLİMDE KALDI
AMAN KALBİM SAKIN GÜLME yasakkelime
NE ZAMAN GÜLDÜN ERTESİ AĞLADIN :çok üzgünüm:

herşey bundan ibaret :teselli:

hemde cokkk oluyor canım ya ben güçlüyüm deyıp ağlamıyorum ağlamıyorum sonra olmadık bişeyde patlıyorum ama coğu zaman kendi içimde oluyo bu patlama telefonumu kapatmak ve çokk uzaklara gimek istiyorum kendimi toplayana kadar ama olmuyo malesef ağlayıp ağlayıp unutp yola devam ediyorum aslında biriktırmemek lazım ama...

çok güzel ifade etmissin canım ..uzaklara gitmek istiosun sanki kimse seni anlamıyo herşey üstüste geliomuş gibi oluyo :çok üzgünüm:

ahhhh canım o ağlama krizlerine bende girdim bu gün çok berbat bi durum oluyo insanın herşeyden gönlü geçiyor resmen ama boşver öyle yada böle hayat devam edio

makyaj yapmayı cok severım ama bu aralar canım istemiyo mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum bazen pijamalarımı bile çıkarmıyorum ya bilmiyorum bu belki depresyon olmadık yerde sinirleniyorum birini ağlayınca gormeye dayanamıyorumm off amma dolmuşum ha

makyaj yapmayı cok severım ama bu aralar canım istemiyo mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum bazen pijamalarımı bile çıkarmıyorum ya bilmiyorum bu belki depresyon olmadık yerde sinirleniyorum birini ağlayınca gormeye dayanamıyorumm off amma dolmuşum ha

kıyamammm :teselli:

bir insanın gözyasları sadece gözünden akmıyo işte öyle bir an oluyoki kalabalıkta bile birsey olunca içimden bagıra bagıra agladıgım olmustur. olmadı diyen varmı acaba?

olmazmıı hemde çook olduu başkasınınn önündee ağlayamama gibi bir özelliğim var ama yanlızkenn deli gibi ağlarımmm

Son bir aydır acayip bir şeyler var bende
En ufak şeye gözlerim doluyo aglamak için agzımı ısırıyorum dişlerimi sıkıyorum:1closedeyes:

2 Hafta önce hiç unutmam. Tutamadım kendimi bi parkta oturup o sogukta agladım hıckıra hıckıra
Caresizmişim gibi agladım. Morukum la tartışmıştık.
Bir kac sıkıntım da vardı. Tuz biber oldu telefonla konuşurken agladım.
İş yerinden geldi aldı beni senağlama İşyerine gittik
Ona sarıldım başladım bir daha aglamayasenağlama:çok üzgünüm:
O noldu dedikce deli gibi bitmiş tükenmiş gibi aglıyordum.
of offffff senağlama

Sen ne fanisin be dünyaaaaaasenağlama

Her şey üst üste gelince insan tutamıyor kendini
Susmak istiyo olaylar karşısında ama peş peşe gelen olaylar vakalar insanı cileden cıkarıyor. Yinede susuyor.
Ağlıyarak konuşuyorum. Gözyaşlarımla haykırıyorum işte

Evet bende çok ağlarım.
Aklıma bişey takmaya göreyim hiç içimden çıkmaz
en ufak şeylere ağlarım.
Ama derdimide hiç anlatamam,
içimdekileri kelimelere dökememsenağlama

Back
X