- 14 Eylül 2021
- 6
- 7
- 1
- Konu Sahibi Berrin aybek
-
Şikayet.var yazdım kendilerine resimleri gonderdim normalde böyle birşey olmaz Dr.Deniz beyle görüşüp geri döneceğiz diye söyleyip daha sonra kimse arayıp sormadı bende cimer'e şikayet yazdım ordan gelecek yanıtı bekliyorum 4 aydir ne saçlarım çıktı onu geçtim yaralarım minicik iyileşme olmadı hatayı ben araştırmadan oraya giderek yaptım doktorları estetik cerah değil genel cerah olduğu için hiçbir özen bulunmuyor işlerindeŞikayet edin lütfen
Resmî şekilde şikayet edin avukatlaŞikayet.var yazdım kendilerine resimleri gonderdim normalde böyle birşey olmaz Dr.Deniz beyle görüşüp geri döneceğiz diye söyleyip daha sonra kimse arayıp sormadı bende cimer'e şikayet yazdım ordan gelecek yanıtı bekliyorum 4 aydir ne saçlarım çıktı onu geçtim yaralarım minicik iyileşme olmadı hatayı ben araştırmadan oraya giderek yaptım doktorları estetik cerah değil genel cerah olduğu için hiçbir özen bulunmuyor işlerinde
Haklısın direk hak aramak daha doğru olacak.Ayrica resimlerimi paylaştım ki araştıma yapıp gidecek olanlara herşeyin gösterildiğı gibi güzel olmadığını arkasında onlarca kötü islemlerinde var olduğu göstermek istedimResmî şekilde şikayet edin avukatla
Geçmiş olsun, çok üzücü ,yaralar neden bu kadar büyük anlamak mümkün değil kesinlikle yargı yoluyla hakkınızı arayın18 Haziran'da Sym estetik merkezinin ataşehir şubesinde mini şakak germe işlemi yaptırdım Dr.Suleyman Deniz Kahraman yaptı islemi ancak tam bir izdirapti iyice uyuşmadığı için çok acı çektim işlem sırasında tum acıyı hissettim istedigim gibi olmayınca ip askıda takıldı 1ay sonra dikişlerim alınınca olmadığı belirttim tekrar rutuş yapıldı ancak saçlarımı inanilmaz büyüklükte kestiler ve 4 aydir 1 tel uzamadi 2.islemde de tutmadı ve sol tarafımdaki ip çıkartildi ancak sag tarafımda ki ip kaldı ve islem sonrasi enfeksiyon kaptım çünkü islemleri hasta muayene koltuğunda yapiyolar temiz ve hijyenik asla degil oyuzden kesinlikle arastirma yapip yorumlari okudam bu yerlere gitmeyiniz resimlerim mevcut
Haziran ayında yaptırdım 4 aydır hem yaram iyileşmedi hemde hiçbir şekilde saçlarım çıkmadı kel bir vaziyette dolaşıyorum işlem yapmadan önce saç cikmayabilecegine dair bir kağıt imzalatiyolar ancak artik saç çıkmasını geçtim yaram hala iyileşmedi işlemi yapan doktor estetisyen degil normal bir genel cerrahtı sanırım bu neden hiçbir şekilde işlemim olmadı çok buyuk estetik felaketiyle karşılaştımGeçmiş olsun, çok üzücü ,yaralar neden bu kadar büyük anlamak mümkün değil kesinlikle yargı yoluyla hakkınızı arayın
Forum da çok eski üyeyeyim kötü sonuç üzücü yorumları görüp sürekli olmak istediğim işlemleri erteliyorum, girmiyorum da okumamak için kendime olmuş gibi etkileniyorum. Saçlarım zaten çok seyrek böyle bir iz birde saç çıkmaması düşünmek bile istemiyorum. Bu yapan kişi ne diyor bu sonuca peki, yani revizyona yanaşıyor mu ? Eliniz deki fotoğraflar hakkınız arayın mutlakaHaziran ayında yaptırdım 4 aydır hem yaram iyileşmedi hemde hiçbir şekilde saçlarım çıkmadı kel bir vaziyette dolaşıyorum işlem yapmadan önce saç cikmayabilecegine dair bir kağıt imzalatiyolar ancak artik saç çıkmasını geçtim yaram hala iyileşmedi işlemi yapan doktor estetisyen degil normal bir genel cerrahtı sanırım bu neden hiçbir şekilde işlemim olmadı çok buyuk estetik felaketiyle karşılaştım
Evet malesef 4.ayım ve çok normal olduğunu düşünüp hiçbir şekilde ilgili firma umursamadı göz ardı ederek sosyal medya story hala gelip işlem yaptıran insanların videolarını paylaşıp kendi kendileriyle övünüyorlar ancak eleştireler yorumlara bakmıyorlar çok pişman oldum umarim kimse bu resimlerimi gördükten sonra tercih etmez hata yapmazBu görüntüler op sonrası 4. Ay mı? Hala kapanmamış yaralar doktor neden ve nasıl olur da neden sahip cıkmıyorki size. Hemen bir dermatologa gidin ve yasal yola başvurun
Estetisyen derken estetik plastik cerrah demek istediniz sanırım. Bildiginiz estetisyen doktor değil sadece cilt bakımı vs yapabilir, yalnız plastik cerrahlar bunu yapmaya yetkili. Genel cerrah da doktor ama bunu yapmak için ayrıca egitimi var mı arastırıp bir öğrenin. Yoksa zaten iş baştan hatalı. Yaralarınız bana biraz sanki hipertrofik skar veya keloid izlenimi verdi. Öyle ise kendi kendine düzelmez lütfen bir dermatolog ya da plastik cerraha başvurun. Daha da genişleyebilir gittikce kelleşme artabilir, yara kabarabilir. Üzüldüm sizin adınıza ama hem saglıgınızın hem hakkınızın peşini bırakmayın. Cok gecmiş olsunHaziran ayında yaptırdım 4 aydır hem yaram iyileşmedi hemde hiçbir şekilde saçlarım çıkmadı kel bir vaziyette dolaşıyorum işlem yapmadan önce saç cikmayabilecegine dair bir kağıt imzalatiyolar ancak artik saç çıkmasını geçtim yaram hala iyileşmedi işlemi yapan doktor estetisyen degil normal bir genel cerrahtı sanırım bu neden hiçbir şekilde işlemim olmadı çok buyuk estetik felaketiyle karşılaştım
canım resmini görebilirmiyim bende SYM estetik magduruyum18 Haziran'da Sym estetik merkezinin ataşehir şubesinde mini şakak germe işlemi yaptırdım Dr.Suleyman Deniz Kahraman yaptı islemi ancak tam bir izdirapti iyice uyuşmadığı için çok acı çektim işlem sırasında tum acıyı hissettim istedigim gibi olmayınca ip askıda takıldı 1ay sonra dikişlerim alınınca olmadığı belirttim tekrar rutuş yapıldı ancak saçlarımı inanilmaz büyüklükte kestiler ve 4 aydir 1 tel uzamadi 2.islemde de tutmadı ve sol tarafımdaki ip çıkartildi ancak sag tarafımda ki ip kaldı ve islem sonrasi enfeksiyon kaptım çünkü islemleri hasta muayene koltuğunda yapiyolar temiz ve hijyenik asla degil oyuzden kesinlikle arastirma yapip yorumlari okudam bu yerlere gitmeyiniz resimlerim mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?