Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss 6.1 koyu kumral ve bioblas 8.1 kum sarısı karıştırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mimi_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mimi_

Bloğuma davetlisiniz..:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
135
1
296
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Bakır saçlarımdan kurtulmak için ilk önce Loreal recital preference 7.1 kullandım. Sonuç ilk boyama sonrası bakırlıkları kapattı ama ışıkta bakır yansımalar devam ediyordu. Nitekim 10 güne kalmadan yıkadıkça alttan bakırlar geri döndü.. Aradan 1 ay geçtikten sonra dün akşam Syoss koyu kumral 6.1 ile Bioblas 8.1 kum sarısını karıştırdım ve aşağıdaki renk ortaya çıktı. Koyu kumral baskın geldi elbette. Şuan biraz koyu dursa da bir kaç yıkamaya açılacağı için baya güzel olacak sanki..Sizce nasıl olmuş? $2013-10-03 15.43.55.webp $2013-10-03 10.46.36.webp

Merhaba arkadaşlar. Bakır saçlarımdan kurtulmak için ilk önce Loreal recital preference 7.1 kullandım. Sonuç ilk boyama sonrası bakırlıkları kapattı ama ışıkta bakır yansımalar devam ediyordu. Nitekim 10 güne kalmadan yıkadıkça alttan bakırlar geri döndü.. Aradan 1 ay geçtikten sonra dün akşam Syoss koyu kumral 6.1 ile Bioblas 8.1 kum sarısını karıştırdım ve aşağıdaki renk ortaya çıktı. Koyu kumral baskın geldi elbette. Şuan biraz koyu dursa da bir kaç yıkamaya açılacağı için baya güzel olacak sanki..Sizce nasıl olmuş?Eki Görüntüle 822075 Eki Görüntüle 822076
Adana da bildiğim her yere baktım syoss marka saç boyası bulamadım..bende bu boyanın altın karameline boyuyacağım ama bulamıyorum..nasıl olurda adanada olmaz hayret..

6.1 , amonyaksız olarak bir tek bu boyada buldum. Yumuşacık yaptı bir de saçlarımı. Bulursan kesin al.

Adana da bildiğim her yere baktım syoss marka saç boyası bulamadım..bende bu boyanın altın karameline boyuyacağım ama bulamıyorum..nasıl olurda adanada olmaz hayret..

syoss saç boyaları optimumda , rossman ve watsons a baktınmı, rossmanda çok çeşit var orda gördüm gibi hatırlıyorum , optimuma gidersen Migros , rossman ve watsons a mutlaka bak canim, bendemi syoss alsam ,

platine baktınmı ? rossmanın yanında bi dükkan daha açılmıştı platin gibi olanlardan adını hatırlayamadım,

syoss saç boyaları optimumda , rossman ve watsons a baktınmı, rossmanda çok çeşit var orda gördüm gibi hatırlıyorum , optimuma gidersen Migros , rossman ve watsons a mutlaka bak canim, bendemi syoss alsam ,

platine baktınmı ? rossmanın yanında bi dükkan daha açılmıştı platin gibi olanlardan adını hatırlayamadım,
dün platindeydim her marka var syoss yok..migrosa bakayım mersi can

Saç rengimle ilgili çok az yorum geldi, üzüldüm ama :(

Back
X