💉💉💉💉Tüp bebeğe hazırlık (Ruşen atamaca)

biiiideryaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
63
10
18
36
Merhaba ben tüp bebek araştırması içerisindeyim şanlıurfada yaşıyorum iki doktor var aklımda Erdal sak ve Ruşen atmaca benim gibi iki arada bir derede olup karar verip tüp bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız🥹

Merhaba ben tüp bebek araştırması içerisindeyim şanlıurfada yaşıyorum iki doktor var aklımda Erdal sak ve Ruşen atmaca benim gibi iki arada bir derede olup karar verip tüp bebek yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız🥹
Merhaba cnm bende Şanlıurfa'da oturuyorum ama Gaziantebe gidip tüp bebek yaptırdım çok iyi doktorlar önere bilirim eğer daha başlamadıysaniz

tabiki isterim ama ben dün erdal saka gittim rahmim y rahim histereskopi + laparoskopi dedi yoksa sana tüp bebek yapmam dedi ağlamaktan bi hal oldum sürekli engeller çıkıyor karşıma

tabiki isterim ama ben dün erdal saka gittim rahmim y rahim histereskopi + laparoskopi dedi yoksa sana tüp bebek yapmam dedi ağlamaktan bi hal oldum sürekli engeller çıkıyor karşıma
Ayy çok üzüldüm cnm bende histereskopi oldum iki ay önce küçük bir operasyon rabim yormadan versin inşallah Gaziantep Sanko hastanesi ebru Ersoy doktorum

Bugün 8. Günüm pazartesi kan vermeye gidicem idrar testinde çıkıyor da hayırlısı diyelim yinede gerçekten ço başarılı bir doktor kendisi Instagramdan bakabilirsin
Hayırla gelsin inşallah peki fiyatlar nasıl canım sankoda benim hem ameliyat hem tüp bebek ev aldık maddi olarakta pek hazır değiliz boyle bişeye

Benden erdal sak laparoskopi histereskopi 80 istedi tüpte 100 toplam 180 ama çok korkuyorum ameliyattan benim rahim içim darmış yumurta tutunamıyormuş

Yaş 35 ileri yaş olduğu için zaman kaybetmek istemiyorum tüp bebek hiç denemedim düşüğüm de olmadı aşılama yaptım oda tutamadı

Back
X