💉💉💉💉Tüp bebeğe hazırlık (Ruşen atamaca)

Benim ikinci evliliğim boşanma sürecim yaklaşık 4 yıl sürdü çok yıprandım şuanki eşimle çok şükür mutluyum ama düşününce bi imtihan bitti diğeri başkadı üzülüyorum eşime de yansıyor ne yapacağım şaşırdım 🥹

Benim ikinci evliliğim boşanma sürecim yaklaşık 4 yıl sürdü çok yıprandım şuanki eşimle çok şükür mutluyum ama düşününce bi imtihan bitti diğeri başkadı üzülüyorum eşime de yansıyor ne yapacağım şaşırdım 🥹
Rabim yormadan versin inşallah Evet imtihan dünyası insan neler neler çekiyor yaşadığı sürece 😥

Eşimin sperm sayısı düşük varikosel var çift taraflı amaliyat oldu ama bir faydası olmadı doktorlar yaşınız gençken geç kalmayın dedi 🥹6 yıldır gezmedik hastane kalmadı
Kime oldu eşiniz ameliyatı bize de önerdiler ameliyat ama bitkisel tedavilerle eşimin şuan sayı iyi oldu

Murat Mermerkaya Gaziantepte oldu
Bizde çok denedik doğal yoldan tedaviler ama olmadı
Neler denediniz bal polen kabakçekirdeği karışımı sabah akşam içiliyor başka şeylerde var bizim burda bi abi yaptı değerimiz baya iyi oldu bizim morfoloji falan kötüydü baya

Bizim sayımız iyiydi ama şekilleri bozuktu ve hareketli değildi morfolojisi 2 idi

Back
X