Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin inancı kendine. ben burada kimseyi alı koyup herkes kiliseye gitsin cami kötü demedim. ateistine de saygım var, budistine de, teistine de müslamanına da. çok dininize bağlısınız madem, topic topic gezip insanlara fal diye yalvarmayacaksınız.
madem felak nas fatiha, geçmişinizi geleceğinizi allahın evine gidip oradan dua ederek öğreneceksiniz.
sizin baktırdığınız falı ben ömrü hayatımda bir kere baktırmadım.
fikrim bu yönde, ezandan korkuyorum çünkü din bize yanlış öğretiliyor. benim inandığım allah bağışlayıcı koruyucuyken öğretilen din beni kendi ibadetimden uzaklaştırıyor. hem siz nereden biliyorsunuz ki ben evimde belki ibadetimi gerçekleştiriyorum?
yaptığınız itam beni burada insanlara batılaşmaya zorlayan biri konumuna soktu, sizi uyarırım haddiniz aşıyorsunuz.
yapacağınız yorumda en ufak bir yanlış itam ve hakaret içerikli bir sözcük görürsemde, size cevap verme tenezzülünde bile bulunmayıp kendimi sözcüklerinizden en doğru şekilde koruyacağım.
siz bana burada kalkıp dini anlatacak son kişisiniz. şimdi lütfen bu topiği terk edin ve dini görüşlerinizi başka arkadaşlarla paylaşın.
20 küsür kişi bu düşünceden etkilenmiyor; bir çoğu bile bana fal baktırmıyor siz ne zaman görsem bu topiklerde fal açtırmaya çalışıyorsunuz.
ASIL İRONİ BUDUR!
ASIL ÇELİŞKİ BUDUR!
Hayatim bunun gibiler asil dinsizler ki Allahin baska bir mabedine gidince gunahlarindan utanip korkuyorlar. Bosver sen bunlari..
voodoo büyüsünün etkilerini buldum bakınırken nete bunuda bilmek lazım alıntıdır
Size büyü yapıldığından şüpheleniyorsunuz; ancak bunun belirtileri var mı diye merak ediyorsunuz. Büyü yapıldığı zaman insanlarda birtakım değişiklikler meydana gelir. Bunlar;
*Ruh halinde meydana gelen değişiklikler; kendinizi tanıyamaz olmanız, tavırlarınızda değişiklik vs.
*Gece uyku sırasında huzursuzluk hissetmeniz. Sıçrayarak uykudan uyanmalar, korkunç rüya ve kabuslar görmeler, özellikle sürekli rüyada kedi ve köpek görmek, dişleri sıkmak.
*Kalbiniz ve midenizle ilgili bir sorununuz olmamasına rağmen göğüs kafesinde baskı hissetmeniz.
*Aşırı yorgunluk, ensedeki ağrılar, saçlarda elektriklenmeler olması ve gözlerdeki ağrılar.
*Gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak.
*Ayak tabanlarınızda yanma
*Sebepsiz yere baş ağrısı
*İbadet etmede zorlanmak
*Uykuda yüksek bir yerden düşüyormuş gibi olmak ve garip insanlar görmek.
Bazı insanlarda, aşırı etkilenme ve geç müdahale sonucu sinir bozuklukları ve akli denge bozukluklarına kadar giden olaylar mevcuttur. Bu yüzden dikkatli olup, bu belirtileri önemsemek gereklidir. Büyülerde etkinin beyin iradesiyle en aza indirilmesi mümkündür.
Büyülerin etkileri insanların burçlarına göre de değişkenlik gösterebilir. Yengeç, Aslan, İkizler, Oğlak, Kova ve Yay Burçları büyü konusunda daha hassastır.
burdanda bahtsızım yay burcuyum![]()
![]()
Reenkarnasyona inanmıyorum. Dejavu denen olayın da şöyle olduğunu duymuştum; bizler doğmadan önce ruhlarımız ruhlar aleminde bekliyormuş ve ordayken, dünyadaki hayatımız bize gösterilirmiş. İşte biz o gördüklerimizi dünyada yaşayınca bu olayı daha önce yaşadığımızı hissedermişiz. Ben bunu çok sık yaşarım.
hoşçakalın cadılar :)))
Ay felaket, kalbim dururdu benim herhalde o an...
Benim annem, beni doğurduktan sonra "uğrama" denilen birşey vardır, bilenler bili...
Uğramış... Babaannem çok kötü bir insandır benim, hiç sevmem kendisini.
7/24 Kur'an okuyup, 5 vakit namaz kılıp, mızraklıya kadar bilen bu kadın nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum...
Herneyse, annem pek bahsetmez bu konulardan, fakat belirli bir yaşa geldikten sonra cesaretlenip annaneme sormuştum.
O da anlatmıştı...
Kısmetse pazartesi anlatırım...
Görüşmek üzere...
üyelik iptalimi istedim umarım gerçekleşir hemen![]()
Canım üzüldüm... Ağzı olan konuşuyor, sen kendini kötü bir duruma düşürmüş olmadın ki, hele ki başkasının lafıyla. Sonuçta herkesin düşüncesi kendine. Üyeliğini de iptal edecekmişsin ama sen bilirsin, ne diyebiliriz ki...
olmaz canım ne olacak ki paylaşabilirsincanım mesaj sayım dolmadığı için özel atamam da burda paylaşsam bişey olurmuki
viki'de mailim var, bana oradan ulasabılırsınız :)
tamam canım ona sorayım mı ya da sen bana özel mesaj atar mısın? Benim mailim tuhaf bir isim fuldane diye :)))))
at tatlım, özelden bana ulaşmak isteyenler mesaj atabilir :)
Yahu biz kurarız bi cadı evi cadı kazanı ama sende gitmeyeydin iyiyidi ?tatlikolar, bu başlığı ben bilgi vermek için açtım, maşallah yahu sizler zaten almış yürümüşsünüz :))
bu konu da kapatılacak tahminim üzerine, hemen yeni bir cadı evi kurun. ben dışarıdan sizi takip ederim, bahçeden bahçeden![]()
tatlikolar, bu başlığı ben bilgi vermek için açtım, maşallah yahu sizler zaten almış yürümüşsünüz :))
bu konu da kapatılacak tahminim üzerine, hemen yeni bir cadı evi kurun. ben dışarıdan sizi takip ederim, bahçeden bahçeden![]()