T çizgisi C den daha koyu yardım???

ahminelask

Bugün günlerden güzellik sefa geldin hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
382
86
98
Selamlar Allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerine kavuştursun inş sorum şu adetim 2 gün geçti ve bugün test yaptım ve damlattığım anda T çizgisi o kadar hızlı ve koyu çıktı ama C çizgisi pembe çıktı ama tam tersi olması gerekmiyormu önce C koyu sonra T çıkar hamilelik olmasa hiç çıkmazdı 6 aydır deniyorum çünkü ters koymuş olabilirler mi tarihi filan geçmemiş ve dağılma filan yok net 2 çizgi ama t daha koyu yardımcı olırsanız bir fikrinizi alayım yarın kan testi vericem inş

Selamlar Allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerine kavuştursun inş sorum şu adetim 2 gün geçti ve bugün test yaptım ve damlattığım anda T çizgisi o kadar hızlı ve koyu çıktı ama C çizgisi pembe çıktı ama tam tersi olması gerekmiyormu önce C koyu sonra T çıkar hamilelik olmasa hiç çıkmazdı 6 aydır deniyorum çünkü ters koymuş olabilirler mi tarihi filan geçmemiş ve dağılma filan yok net 2 çizgi ama t daha koyu yardımcı olırsanız bir fikrinizi alayım yarın kan testi vericem inş
Yanlışlıkla ovülasyon testi yapmış olmayın?

Canım o kadar da değil :KK43:bu 2.çocuk olacak gayet tecrübrliyim ve hamilelik testi aldığımada eminim ama testte bir sıkıntı olabilir ama yinede 2 çizgi çıkmazdı hamilelikolmasa hem kontrollerim temiz kist filan yoktu çubuğu ters koydular oda bana denk geldi galiba töbeee:))))

Merhaba bugün aynı durumu ben de yaşadım Hamile mi çıkmıştınız

Merhaba 5 aylık bir bebegim var adet gecikmesi yaşadım bugün sabah test yaptım önce T cizgisi çok hızlı ve belirgin bir şekilde çıktı sonra c çizgisi daha silik çıktı bebeğim daha çok küçük ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X