T çizgisi ince çıktı sonra

Begum54

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
16
4
1
43
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak gebelik testinde ilk T cigisi pembe çıktı sonra C çıktı fakat sonra hayalimdi oldu sizce gebelik varmı bu arada regli tarihim var bilgilendirirseniz sevinirim

Regl tarihim var derken ne kast ediyorsunuz?
Beklenen adet gününüz ne zaman?
Testi tekrarlayıp ilk 5 dakikayı dikkate alın.

Regl tarihim var derken ne kast ediyorsunuz?
Beklenen adet gününüz ne zaman?
Testi tekrarlayıp ilk 5 dakikayı dikkate alın.
Adet tarihime var testi yaptım dağılırken c çizgisi belirmeden ince t çizgisi pembe çıktı sonra hayalet çizgi gibi oldu yani silik gibi

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak gebelik testinde ilk T cigisi pembe çıktı sonra C çıktı fakat sonra hayalimdi oldu sizce gebelik varmı bu arada regli tarihim var bilgilendirirseniz sevinirim
Testin foto atsana regli tarihim var dediğiniz ne zaman regli olcaksiniz yani 5gun mu kaldı 8 gün mu 1 gün mu onu yazmamissin arkadasim

Ben yeni düşük yaptım 9 Aralık'ta ondan sonra regli olmadım dolayısıyla tahminen Ocak 8gibi olucam testte antibiyotik kullanacaktır icim rahat etmedi supheliydum öylesine test aldım yaptım daha C çizgisine gelmeden T çizgisi pembe çıktı sonrasi resimdeki gibi

Eklentiler

• IMG_20211224_200405.webp
    IMG_20211224_200405.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 100
Ben yeni düşük yaptım 9 Aralık'ta ondan sonra regli olmadım dolayısıyla tahminen Ocak 8gibi olucam testte antibiyotik kullanacaktır icim rahat etmedi supheliydum öylesine test aldım yaptım daha C çizgisine gelmeden T çizgisi pembe çıktı sonrasi resimdeki gibi
Test bozuk yarın tekrarla renkler karısık kurusuk t de çizgi bile yok maalesef tekrarla yarın düz zeminde damlar idrarı eline alma oynatma beş dk sibra foto çek buraya köy bakalım

Önce t çıkması testin bozuk olduğu anlamına gelir.

Test bozuk yarın tekrarla renkler karısık kurusuk t de çizgi bile yok maalesef tekrarla yarın düz zeminde damlar idrarı eline alma oynatma beş dk sibra foto çek buraya köy bakalım
Teşekkürler tekrar denediğimde atarım 🤗

Back
X