T çizgisi ince çıktı sonra

Begum54

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
16
4
1
43
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak gebelik testinde ilk T cigisi pembe çıktı sonra C çıktı fakat sonra hayalimdi oldu sizce gebelik varmı bu arada regli tarihim var bilgilendirirseniz sevinirim

Regl tarihim var derken ne kast ediyorsunuz?
Beklenen adet gününüz ne zaman?
Testi tekrarlayıp ilk 5 dakikayı dikkate alın.

Regl tarihim var derken ne kast ediyorsunuz?
Beklenen adet gününüz ne zaman?
Testi tekrarlayıp ilk 5 dakikayı dikkate alın.
Adet tarihime var testi yaptım dağılırken c çizgisi belirmeden ince t çizgisi pembe çıktı sonra hayalet çizgi gibi oldu yani silik gibi

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak gebelik testinde ilk T cigisi pembe çıktı sonra C çıktı fakat sonra hayalimdi oldu sizce gebelik varmı bu arada regli tarihim var bilgilendirirseniz sevinirim
Testin foto atsana regli tarihim var dediğiniz ne zaman regli olcaksiniz yani 5gun mu kaldı 8 gün mu 1 gün mu onu yazmamissin arkadasim

Ben yeni düşük yaptım 9 Aralık'ta ondan sonra regli olmadım dolayısıyla tahminen Ocak 8gibi olucam testte antibiyotik kullanacaktır icim rahat etmedi supheliydum öylesine test aldım yaptım daha C çizgisine gelmeden T çizgisi pembe çıktı sonrasi resimdeki gibi

Eklentiler

• IMG_20211224_200405.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 100
Test bozuk yarın tekrarla renkler karısık kurusuk t de çizgi bile yok maalesef tekrarla yarın düz zeminde damlar idrarı eline alma oynatma beş dk sibra foto çek buraya köy bakalım

Önce t çıkması testin bozuk olduğu anlamına gelir.

Test bozuk yarın tekrarla renkler karısık kurusuk t de çizgi bile yok maalesef tekrarla yarın düz zeminde damlar idrarı eline alma oynatma beş dk sibra foto çek buraya köy bakalım
Teşekkürler tekrar denediğimde atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…