Gebeliğe Hazırlık T ŞEKLINDE RAHİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
45
Kizlar mrb ben uzun zamandir bebek istiyirum bu ay reglm cok gecti ama hamile degilim sürekli dr gidiyordum bu sefer baska dr gittim yasim 40 drbrahim filmime bakti bu rahimle senin asla çocugun olmaz rahmin T seklinde dedi ama bir oglum.var 20 yasinda 3 yil oncede bir gebelik yasadim kurtaj yaptim peki nasil olur 3 yil once gebe kaldim dedim o imkansiz bir mucize olmuş dedi arkasina yumurtan cok kötu esininspremi kotü once ameliyat sonra tup bebek yapacaz dedi simdi boyle rahmi T seklinde olup hamile kalan kimsenoldumu acaba yani paraci bor dr muayne ucreyi bile çokkk çokkk pahalı

Bir bende var galiba kimsede olmamais boyle bir sorun

İnanma ameliyat için başka doktorlara git önce. Benim de T şeklinde ve hiçbir doktor çocuğun olmaz demedi sadece hamilelikte çok dikkat edeceksin dedi. Ayrıca çevremde de benim gibi olan Bi çok insan tanıyorum hepsinin de sayı sayı çocukları var şükür. Doktorlar eğer hamile kalmazsan ya da sürekli düşük olursa Ameliyat yaparız dediler bana ki senin daha önce de çocuğun olmuş Allah bağışlasın

Benim.rahmimde de şekil bozukluğu var boynuz şeklinde içe doğru çıkıntısı var
Lütfen işinin ehli iyi.bi dr a görün

sen gunlerdir regl bekliyodun hala olmadinmi
Lekelenmelerim geldi bi dr gittim menipoz baslangici olabilir hemen tup bebek yapalim dedi adet sokturucuyu verdi yolladi baska dr gitti oda stresten adetin gecikmis ama rahmin T seklinde o yuzden asla cocugun olmaz hemen ameliyat olman arkasinada tup bebek yapman lazim dedi bugünde tam regl oldum bebekle olan tum hayallerimi yıktılar umutlarimi cope atirip yolladilar beni cok üzgünüm

Icime birazda olsa su serptiniz tsk ederim

aman hemen erken menepoz duzgunce bakmazlar。 hayallerini hiiic yikma oyle tanidiklarim varki dogal yolla hamile kalan senelerce aldigi kemoterapilerin verdigi zararla 。rabbim isterse ol der olur ummadigin anda dua et bende duacinim

aman hemen erken menepoz duzgunce bakmazlar。 hayallerini hiiic yikma oyle tanidiklarim varki dogal yolla hamile kalan senelerce aldigi kemoterapilerin verdigi zararla 。rabbim isterse ol der olur ummadigin anda dua et bende duacinim
Inşallah cnm tşk ederim

Tam istediğim konu benim de T şeklindeymiş çocuk istemeye başlayınca çok övdükleri doktora gittim hamile kalırsan düşük olur ki bu halde kalamazsın ameliyat etmeliyiz dedi ben tamam dedim ama olmadan önce bir çok doktor gezdim bazıları hemen ameliyat bazıları hiç gerek yok dedi ben de ameliyat olayım bari düşük falan olur üzülmem dedim ve ameliyata karar verdim ama bir türlü adet olmadım benim bir de tek yumurtalığım var hiç umudum yok o ay ameliyat tarihi alacakken hamile olduğumu öğrendim her anım tedirginlikle geçiyor 10+2 olduk şu an çok şükür ama çooookkk korkuyorum

Ben anladim ki gittigim dr baya baya paraya dökmüş isi cunki T seklinde olupta hamile kalan bir surü insanı okudum internette saglicakla kucagina alman nasip olsun cnm

Ben anladim ki gittigim dr baya baya paraya dökmüş isi cunki T seklinde olupta hamile kalan bir surü insanı okudum internette saglicakla kucagina alman nasip olsun cnm
Yani evet kuzum ikiz üçüz hamileler napıyo o zaman değil mi bi doktor bana eğer perde miyom polip yoksa korkma rahim dediğin yeri geldiğinde 5 kg taşıyacak kadar genişler dedi inşallah sağlıkla doğum yaparsam bangır bangır bağıracam kk’ da bir çok kadının korkulu rüyası çünkü

Insallah hayirlisi ile kucagina al cnm hamislerin duasi kabul.olurmuş banada et dua bebisim olsun

Yazınızı yazalı cok olmus dogumu gerceklestırdınız mı benımde 6 haftalıgım kalp atıslarını duydum doktor rahmın soluna yerleşmıs kese T seklınde düşük olabılır dedi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…