- 21 Temmuz 2017
- 46
- 64
- 3
- 34
- Konu Sahibi ceycey3591
Slm arkadaslar. Tbikide sorun kv. Bnmki aslinda kotu biri degil ama cok bagnaz. Istiyo ki herkes onun tasvip edecegi kalipta yasasin. Kendi akrabalarina bakmadan komsunun kizini elestiriyo mesela. Kendi yegenleri epey acik giyinir saygi duyarim kimsenin giyimi digerini ilgilendirmez. Ama o ailede sizin kiz soyle giyiniyo ayip degil mi fln deyince bnde kayis kopuyo. Yada kardesi yegeni torunu yorulmasin diye millete is buyuruyo o yapamaz sen yapiver hesabi. Ben saygimi bozmadan agzini kapatiyorum ama 1 degil 2 degil sıktı artik. Ornegin ben kiyafet ayiriyorum aaa suna vereyim cok sever boyle acik secik seyleri diyo. Ben nerde ne giycegimi bilirim esimde sen acik giyinmiyosun bile hayatim der. Ki giyinsem bile ona ne. Bnm eltinin cok nahos olaylari oldu hic ders aldigi yok surekli isine gelmeyince insana laf vuruyo akraba komsu vs. Suan cocugum yok ama oldugunda ondan nasil korucam onu dusunuyorum. Zira torunu gecen gun ortaligi kaldirdi babane anneme vur diye kadin kalkmis sakayla tbi ama eltime vuruyo. Tbiki hemen mudahale ettim suan yaptigin cok yanlis anne diye. Lafin kisasi herseyi beni bunaltiyo kizlar. Ha bide hemencecik aglayiverir isine gelmediginde