Tabiki kv ;)

ceycey3591

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
46
64
3
34
Slm arkadaslar. Tbikide sorun kv. Bnmki aslinda kotu biri degil ama cok bagnaz. Istiyo ki herkes onun tasvip edecegi kalipta yasasin. Kendi akrabalarina bakmadan komsunun kizini elestiriyo mesela. Kendi yegenleri epey acik giyinir saygi duyarim kimsenin giyimi digerini ilgilendirmez. Ama o ailede sizin kiz soyle giyiniyo ayip degil mi fln deyince bnde kayis kopuyo. Yada kardesi yegeni torunu yorulmasin diye millete is buyuruyo o yapamaz sen yapiver hesabi. Ben saygimi bozmadan agzini kapatiyorum ama 1 degil 2 degil sıktı artik. Ornegin ben kiyafet ayiriyorum aaa suna vereyim cok sever boyle acik secik seyleri diyo. Ben nerde ne giycegimi bilirim esimde sen acik giyinmiyosun bile hayatim der. Ki giyinsem bile ona ne. Bnm eltinin cok nahos olaylari oldu hic ders aldigi yok surekli isine gelmeyince insana laf vuruyo akraba komsu vs. Suan cocugum yok ama oldugunda ondan nasil korucam onu dusunuyorum. Zira torunu gecen gun ortaligi kaldirdi babane anneme vur diye kadin kalkmis sakayla tbi ama eltime vuruyo. Tbiki hemen mudahale ettim suan yaptigin cok yanlis anne diye. Lafin kisasi herseyi beni bunaltiyo kizlar. Ha bide hemencecik aglayiverir isine gelmediginde

Babaanne annaanne atsan atılmaz satsan satılmaz...huylarını deĝiştiremezsiniz...sadece kırmış olursunuz....idare etmek zorundayız....yüzde elliside zaten idare ediyordur..yapacak birşey yok...

Değişmez diyip herkesin sizin sınırlarınızı deşmesine izin vermeyin. Size nasıl davranmaları gerektiğini siz belirlersiniz.. Hep böyle olan bir insan bile olsa, sizin düzenli olarak ciddi uyarılarınız ve onu bazı şeylerden uzak tutmanızla istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Sadece sabredin ve asla müsade etmeyin.

Ha bide hemencecik aglayiverir isine gelmediginde

Bakiniz bu fix'dir. Kaynana olunca "isine gelmediginde aglama programi" otomatik olarak yuklenir. Program genelde yaninda oglu varken calisir, bilhassa kalabalikta calisma hizi artar. Hele kizlari da varsa maximum seviyeye ulasir. Programi kapatmak icin tek yol aglayip bayilan kaynanayi pohpohlamaniz "aman annecim sen nasil istersen" turevi seyler soylemeniz gerekmektedir.

Valla yapacak bişey yok, idare ediceksiniz yaşlı kadın bu saatten sonra da mümkün değil değişmez. Siz kocanızla kötü olmadan idare etmeye mümkün mertebe az görüşmeye çalışın
Haklisiniz degismeyecegi bi gercek. Zaten degisecek olsa biseylerden ders alir bi dusunur ama yok. Ilcede oturuyolar 1 hafta gittik kaldik dun geldik arabaya binerken ee ne zamn gelceniz diyo. Esimi ariyo sitem ediyo. Ins. Zamanla mesafe artar

Babaanne anneme vur mu? :KK57:

Ailecek terapi lazım gibi.
Kesinlikle. O kadar simartmis ki cocugu. Yazik annesi biseye hayir diyo bu kalkiyo yapiyo. 5 yasinda herkese emir vermeye calisiyo herseye agliyo hatta oyle bi agliyo bagiriyo ki ben bazen organlari disari cikicak zannediyorum. Gecenlerde bana da biseyi ver dedi sen kim oluyosunda bna emir veriyosun dedim tbiki vermedim. Dakikalarca kendini yerlere atti tepindi. Cocugu ne hale getirdi cahil sey. Terbiye ahlak sifir ne yazikki.

hiçte idare etme herkes çenesine hareketlerine dikkat etmeli yani sert bi dille konuşun
Kesinlikle bende ayni seyi soyluyorum. Benimde huyum bu deyip insanlara kafaniza gore davranamazsiniz. Ben hep ciddiyim hep tavirliyim. Hatta gecenlerde ogluyla tartisti arada bize de laf vurdu. Ben iste herseyi yapiyorum ediyorum ama sevilmedigimi bakislardan anliyorum fln. Cok degisik bi insan gercekten seviyodum ilk basta ama suan gorecek gozum yok

çocuğun olunca öyle bir aslan kesiliyorsun kiii merak etme
benim bebeğim minicik olmasına rağmen benim bile tırnaklarım çıkmış halde bekliyorum
eşime bile ben hamileliğimde bir yudum kola, bir parça çikolata bile yemiyorum
bebeğime zarar verecek herkesi parçalarım diyorum:KK70::KK70:
oyle mi diyosun insallah bnde laf anlatabilirim. Gerci benden pek yuz bulamiyo umarim senin tavrini bende surdururum

Değişmez diyip herkesin sizin sınırlarınızı deşmesine izin vermeyin. Size nasıl davranmaları gerektiğini siz belirlersiniz.. Hep böyle olan bir insan bile olsa, sizin düzenli olarak ciddi uyarılarınız ve onu bazı şeylerden uzak tutmanızla istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Sadece sabredin ve asla müsade etmeyin.
%100 katiliyorum. Bunun icin pes etmiyorum zaten. Mesela kv eltileriyle kayinlariyla bi konu konusuyo. Eltileri siz karismayin diye kenara cekiliyo bu ortada ali kiran bas kesen gbi konusup duruyo. Eltin susuyosa kardesler arasindaki bi konu hakkinda sende sus senin ne ustunlugun var

Kesinlikle bende ayni seyi soyluyorum. Benimde huyum bu deyip insanlara kafaniza gore davranamazsiniz. Ben hep ciddiyim hep tavirliyim. Hatta gecenlerde ogluyla tartisti arada bize de laf vurdu. Ben iste herseyi yapiyorum ediyorum ama sevilmedigimi bakislardan anliyorum fln. Cok degisik bi insan gercekten seviyodum ilk basta ama suan gorecek gozum yok
boşver ya hepımızın değiştiremediğimiz bi huyu var herkes birbirini o şekilde idare etsin o zmn

Back
X