- 21 Temmuz 2017
- 46
- 64
- 3
- 34
- Konu Sahibi ceycey3591
-
Ha bide hemencecik aglayiverir isine gelmediginde
Haklisiniz degismeyecegi bi gercek. Zaten degisecek olsa biseylerden ders alir bi dusunur ama yok. Ilcede oturuyolar 1 hafta gittik kaldik dun geldik arabaya binerken ee ne zamn gelceniz diyo. Esimi ariyo sitem ediyo. Ins. Zamanla mesafe artarValla yapacak bişey yok, idare ediceksiniz yaşlı kadın bu saatten sonra da mümkün değil değişmez. Siz kocanızla kötü olmadan idare etmeye mümkün mertebe az görüşmeye çalışın
AminAllah yardımcınız olsun .
Kesinlikle. O kadar simartmis ki cocugu. Yazik annesi biseye hayir diyo bu kalkiyo yapiyo. 5 yasinda herkese emir vermeye calisiyo herseye agliyo hatta oyle bi agliyo bagiriyo ki ben bazen organlari disari cikicak zannediyorum. Gecenlerde bana da biseyi ver dedi sen kim oluyosunda bna emir veriyosun dedim tbiki vermedim. Dakikalarca kendini yerlere atti tepindi. Cocugu ne hale getirdi cahil sey. Terbiye ahlak sifir ne yazikki.Babaanne anneme vur mu?
Ailecek terapi lazım gibi.
Kesinlikle bende ayni seyi soyluyorum. Benimde huyum bu deyip insanlara kafaniza gore davranamazsiniz. Ben hep ciddiyim hep tavirliyim. Hatta gecenlerde ogluyla tartisti arada bize de laf vurdu. Ben iste herseyi yapiyorum ediyorum ama sevilmedigimi bakislardan anliyorum fln. Cok degisik bi insan gercekten seviyodum ilk basta ama suan gorecek gozum yokhiçte idare etme herkes çenesine hareketlerine dikkat etmeli yani sert bi dille konuşun
oyle mi diyosun insallah bnde laf anlatabilirim. Gerci benden pek yuz bulamiyo umarim senin tavrini bende surdururumçocuğun olunca öyle bir aslan kesiliyorsun kiii merak etme
benim bebeğim minicik olmasına rağmen benim bile tırnaklarım çıkmış halde bekliyorum
eşime bile ben hamileliğimde bir yudum kola, bir parça çikolata bile yemiyorum
bebeğime zarar verecek herkesi parçalarım diyorum
%100 katiliyorum. Bunun icin pes etmiyorum zaten. Mesela kv eltileriyle kayinlariyla bi konu konusuyo. Eltileri siz karismayin diye kenara cekiliyo bu ortada ali kiran bas kesen gbi konusup duruyo. Eltin susuyosa kardesler arasindaki bi konu hakkinda sende sus senin ne ustunlugun varDeğişmez diyip herkesin sizin sınırlarınızı deşmesine izin vermeyin. Size nasıl davranmaları gerektiğini siz belirlersiniz.. Hep böyle olan bir insan bile olsa, sizin düzenli olarak ciddi uyarılarınız ve onu bazı şeylerden uzak tutmanızla istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Sadece sabredin ve asla müsade etmeyin.
boşver ya hepımızın değiştiremediğimiz bi huyu var herkes birbirini o şekilde idare etsin o zmnKesinlikle bende ayni seyi soyluyorum. Benimde huyum bu deyip insanlara kafaniza gore davranamazsiniz. Ben hep ciddiyim hep tavirliyim. Hatta gecenlerde ogluyla tartisti arada bize de laf vurdu. Ben iste herseyi yapiyorum ediyorum ama sevilmedigimi bakislardan anliyorum fln. Cok degisik bi insan gercekten seviyodum ilk basta ama suan gorecek gozum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?