tablet coktu

nihaledem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
218
95
18
34
Arkadaslar sizinde boyle oluyomu kadinlar kulubune hergun mutlaka girip takip ederim aliskanlik oldu fakat cok canimi sikan bir sorun oluyor siteye her girdigimde tablet coktu yeniden yukle deyip sayfa donuyo telefonum yeni telefonla alakali oldugunu sanmiyorum sizinde boyle oluyomu siteye girince

Evet, sürekli sayfadan çıkıyo yeniden girmek zorunda kalıyorum. Kasıyo sanırım.

Benim eski telde oluyodu surekli ilk bssta kadinlar kulubunde dusuyodu netten sonra her internete girdigimde dusmeye basladi format atcakdim bin resim olunca cesaret edemedim telfnu degstrdm smdi gayet iyi giriyorum bi sorun olmuyor

Benim eski telde oluyodu surekli ilk bssta kadinlar kulubunde dusuyodu netten sonra her internete girdigimde dusmeye basladi format atcakdim bin resim olunca cesaret edemedim telfnu degstrdm smdi gayet iyi giriyorum bi sorun olmuyor
Telefonla alakali olabilirmi diyosun canim

Evet canim sinirlerimi bozmaya basladi acaba telefonda virus mu var dicem ama yeni icim rahatladi
Virusle ilgisi olduğunu sanmıyorum, en fazla yazılımla ilgili olabilir. Benim ki windows 8. Ama nedense sadece kadınlar kulubunde yaşıyorum bu sorunu.

UC Browser uygulamasini indirin, oradan giris yapin kk ya sorun kalmaz :)

Zaman zaman esimin telinden giriyordum, daha doğrusu bu sorundan dolayı giremiyordum :) (esimin teli s5 9 aylık filan, benimki s4 2 yıllık) benim telde yoktu böyle bir sıkıntı, ama telin son güncellemesinden sonra bende de oluyor artık, (ilk güncellendiği gün s5 oldu bu tel diye takılmıştım bazı uygulamalardan dolayı, sanırım yazılımdan kaynaklı bir durum ama daha çözemedim) benim gibi kk bağımlısı için çok sinir bozucu bir durum.

beninde cepteyken oluyor. kkya her girdiğimde internet durduruldu yazısı çıkıyor. ve bağlantım kopuyor. oysa başka yerlere face e falan girebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…