Tablolu yarışma 5 Kasım başlıyor ..

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Hadi arkadaslar sağlıklı beslenme ve spor ...kilo bildirimi salı gunleri ve cuma günleri yapalım hergun ne yediğinizi içtiğimii sporumuzu yazalım ..

Not: kendim saglikciyim ve bu konuda bir çok kitap okudum hamilesin vs ...diye yazmazsaniz sevinirim neyin ne olduğunu biliyorum kendi dogrularim var... bu ikinci bebeğim olacak inşallah

Tablomuza kim eklenecek bakalım yaş ve kilonuzu salı gününe kadar yazarsanız süper olur...ayrıca günlük gibi kullanabilirsiniz içinizi dokebilirsiniz :*

Hamileliğin ilk 3 ayında bence de kilo verilebilir. Çünkü ekstra kaloriye ihtiyaç yok sağlıklı şekilde beslenirsek zaten kilo gider. Kolay gelsin.

Canim ben gebeligimin ilk 3 ayinda 5 kilo verdim ikinci 3 ayda o 5 kiloyu geri aldim
son 3 ayda da 6 kilo alip toplamda 6 kilo ile bitirdim hamileligimi. 25 gunluk oldu bebegim eski kilomdayim bebegimde masallah 4 kilo dogdu. gerçi ben de kilolu hamile kalmisim ama bu sekilde olacagini hiç dusunmemistim. Ilk hamileligimde 16 kilo almistim bu boyke oldu.Ama tabi benim midem cok bulandi istahim gitti ve zararli diye abur cubur fast foot vs pek yemefim. Yemegimi ve meyve sebzemi Bolca yedim. Sonuc bu bence sende basarirsin

Çok teşekkür ederim bende tamda bunu yapmak istiyorum inşallah :*

28 Kasım

Mide bulantilarim başladığı için yazamadım tabi mutfağa aşla giremiyorum herşeyden tiksinebiliyorum bazı geceler açlıktan ağlıyorum. Çok şükür bu gece tok girdim makarnalı yoğurdu vücudum kabul etti....
Platese başladım ondan galiba spor yapınca vücudumda güclendi dun plates yaptim ebru şallı in 2 haftada 2 beden incelme videosu normalde 30 dk ama ısınma ve gerilme hareketleriyle 1 saatti buluyor kendime vakit ayirdigim için de iyi hissettim...

58.5 kilo ile başlamıştım bakalım kilomu yazicam her gün bugün tartıda ne gorucez 2 gün geçmiş olacak aradan ..yediğime dikkat edemiyorum ama neye midem bulanmazsa onu yiyorum

30 Kasım
bugün pilatesimin 3. Günü mide bulantilarim tüm hızıyla devam ediyor ...ama tartıda 57.4 kg gördüm

ne yiyebiliyorsam yiyorum ayırt etmiyorum ama bu kokular ve bulantilar beni çok zorluyor

1 Aralık pilatesimin 4. Günü
bulantilarim devam

sabah 1 elma
oglen 1 dilim peynir
3 adet hurma
1 tatlı kaşığı kadar yumurtalı patates ( midem bulandi yiyemedim)
3 dilim salatalık ( bunada bulandı midem)
karam çikolata

Yedim

2 Aralık pilatesimin 5. Günü baya sertlestim ve vucudum inceldi ..ama başta olcmemistim..

birde pilates sonrası mekik çektim 4 hareket 1 set yaptım 5 kere her biri yavaş yavaş artiririm

mide bulantim tüm hızıyla devam ediyor

kilom : 57.2 olmuş

baktım da 1 hafta olmuş ve kilo kaybım 1 kilo 300 gram gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…