Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yarin gitmek istiyorm cunku kendimi yorgun hissediyorum ama kamuda calisiyorum hersey prosedurlere uygun olmaliYarin git bence dinlenmis olursun. Sorun olurmu isyerinde
Selam arkadaslar kan uyusmazligi ignesi icin dun yatisim yapildi bugun 11:00 de taburcu oldum simdi ben ise gidicekmiyim yoksa yarinmi gidecegim bisey anlamadim
Saat yaziyormu diye baktim ama tarih disinda birsey yokTaburcu kağıdında saat yazıyor mu
Bir ara şu saatten itibaren işe dönebilir diye düzenliyorlardı
Biraz yakiyor ama oyle aman aman agridi yok canim ben haptansa igneyi daha cok severim bu arada kalcadan vuruyorlar:)Konuyla alakasız ama çok acıttı mı bir de nereden oldu iğne??
Kagitta sadece taburcu tarihi yaziyor oradaki kiz gitme sorun olmaz dedi bastan savma konustu devlette bilirsiniz cimbizla laf aliniyor hamilellikte vurulan ignede yatis yapman gerekir ucretsiz vurulabilmek icin normalde 200 tl igne parasiSize verilen kağıtta yazması gerekiyor, bir de artık kan uyuşmazlığı iğnesi için hastaneye yatış mı yapıyorlar? Bende iki doğum yaptım ama yatış yapmadılar bildiğin normal iğne vurur gibi vurup eve gönderdiler :)
Tesekkur ederim :) ama kagitta su saatte yada tarihte calisabilirsin yazmiyor o yuzden kafam karisikoradaki sekreterya size çalışabilir kağıdı vermiştir.orada ne zaman çalışabilir yazıyorsa o zaman gideceksin cnm geçmiş olsun
ozaman gitme yarın gidersin dinlen iyiceTesekkur ederim :) ama kagitta su saatte yada tarihte calisabilirsin yazmiyor o yuzden kafam karisik
Benimde 3.vurusum ilk kez gebeligimde vuruldum digerleri kurtaj ve dogum sonrasiydi zaten aksami evimde gecirdim izinli cikis yaptim bugun taburculuk islemimi hallettim yatilcak bir durum degil aslinda:0Ben de yedi sekiz kez kan uyuşmazlığı vurdurdum, pıt pıt vurup vurup eve yolladılar![]()
Oyle yapim artik bisey derlersede mazeret izni yazdirim:)ozaman gitme yarın gidersin dinlen iyice
Kagitta sadece taburcu tarihi yaziyor oradaki kiz gitme sorun olmaz dedi bastan savma konustu devlette bilirsiniz cimbizla laf aliniyor hamilellikte vurulan ignede yatis yapman gerekir ucretsiz vurulabilmek icin normalde 200 tl igne parasi
Bu iğneyi 28.haftamda ben de vurulacağım inş.hastaneye yatış olduğunu bilmiyordum kaç saat yatırıyorlarBiraz yakiyor ama oyle aman aman agridi yok canim ben haptansa igneyi daha cok severim bu arada kalcadan vuruyorlar:)
Doktora sorun çok önemli bence benim ilk gebelik 28.haftada iğne vurulucam bi de ilk doğum sonrası şartmış siz vurulmadınız mıNedir kan gruplarınız? Benim 0 pozitif eşimin A pozitif dogum yaptım doktor kan uyuşmazlıgı abop var dedi.
şuan 2. cocuguma hamileyim iğne olmam gerekmi acaba?
Yok özellikle sordum gerek yok dedi.Doktora sorun çok önemli bence benim ilk gebelik 28.haftada iğne vurulucam bi de ilk doğum sonrası şartmış siz vurulmadınız mı