Rüya Yorumları Tabutum Mezarım Tamam Ölüyorum.. Yorum yapın lütfen...

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
158
Merhabalar,
Bugece rüyamda kapalı bir mekanda birçok mezar varmış. İşyerimden bir arkadaşımda orda görevli. Ben ve eşimde ölecekmişiz. Her mezar sehpa şeklinde altındada tabutu var ama şu filmlerdeki gibi..
Arkadasıma dıyorum hangı tabuta giricez oda çift kişilik bir mezar gösteriyo ve altında iki tabut var. Merak etme ayarladım ben sana deyıp göz kırpıyor..
Enbaştaki mezarın başında 60'lı yaşlarda biamca ve teyze var, tabuta koyup gömecek kişilermiş. Yanımda eşimde var hiç konuşöuyo ama. Ben amcaya ; kaynanamı bi arayıp kızımla konusayım son kez diyorum tamam tamam keyfine bak diyor. Arıyorum anneannem çıkıyo tlf na. aloo dıye bagırıyo benım sesım ona gitmiyo o anda ruhum gitmiş ölmüşüm yanı. Konustuklarımız karsı tarafa gitmiyor. Eşime diyorum öldük biz diye ağlıyorum boğazım düğümleniyo ağlarken uyandım.. Hayırdır inşallah dedik.. Ama canımın çekildiğini çok net hissettim. Arkadaslar rüyadan anlayan yardımcı olabilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.. Sabahtan beri buhranlar içerisindeyim... :26:

Son düzenleme:
ömrünüz uzamış inşallah psıkolojını bozma düşünüp. keşke buraya yazmasaydın namazına dikkat et kılmıyosan kılmaya calış inşallah unut rüyayı da anlatıp durma....

Back