• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç Aria Aile Bornoz seti yardimi

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
Arkadaslar bir cogunuzun ceyizinde gorup bayildigim Taç Aria Aile Bornoz setini ceyizime eklemeye karar verdim. Kullanip da memnun kalanlariniz ya da kalmayanlariniz varsa lutfen soyleyin.Bir de internette cok uygun bulamadim. Ceyizci magazalari gezip fiyat almali miyim? Daha uygun bulabilir miyim yoksa yorulmadan internetten mi almaliyim? Kendi sitesinde 330 bir baska sitede 300 liraya buldum.

Merhaba, ben Taç'ın bir bambu bornoz setini aldım çeyizime, henüz kullanmadım ama o yüzden kalitesi hakkında birşey söyleyemeyeceğim. Ama annem vardı yanında, biraz anlar havlu işinden, iyi bu dedi.

Ben eminönünde Şark Han'a gelmeden sağda kalan Taç'tan aldım. Benimki de 330tl ye internet sitesinde vardı, 280tl'ye aldım.

Ben de Taç bambu bornoz seti aldım çeyizim için. İnternet fiyatı 330 tl ama ben 230 tl ye aldım. Ankara'da Çıkrıkçılar Yokuşu'na bak istersen. Orada çeyiz ürünleri satan mağazalar var. Nakit ödediğinde çok indirim yapıyorlar.
yeni-trend-tac-bornoz-takimlari-resim-galerisi_571x550.webp

Seninkinin modeli de cok sıkmıs canim. Ankaradayim ama bir kere o cikrikcilar carsisina gidelim dedik az kalsin kaza yapiyorduk. Araba koyacak yer yok insanlar birbirini eziyor gibi. Dun aksam bi site buldum arzum ceyiz. mi neydi. Kapida odeme imkani da var kargo bedava 247 lira nakit 252 lira 5 taksit. Sen de cikrikcilardan 230 a aldiysan zaten 20 lira gitgel yol parasi eder nerdeyse bi de o strese bi daha girmez sevgilim sanirim. Yani eminim hayir diyecegine :)
Ama anladigim kadariyla tac bambudan memnun kalmayan yok. Buna sevindim. Hepinize cok tesekkur ederim.