taciz

• Konu Sahibi Konu Sahibi janjan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

janjan

Ziyaretçi
biraz uzun bir yazı ama sabırla okuyun lütfen, özellikle içinizde avukat varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim..

bundan 4yıl önce çalıştığım bir iş yerinde patronum askıntı oldu
işten ayrıldım
teLefonla aramaya başladı
çalıştığım her iş yerinin telefonunu buldu ve iş yerimide aradı
defalarca hat değiştirdim ama bir şekilde telefonlarımı buluyor
evlendim...
gelen mesajlarına dayanamyım eşime anlattım
haliyle aramız bozuldu ama hiç buluşmadığıma ikna oldu
bu arada bu adam beni aramaya, evime sessiz telefonlar açmaya, arabayla sürekli yollurumda gezmeye devam etti
halada ediyor
hattımı yine değiştirdim
beni saplantı haline getirmiş, kafasında senoryalar kurup mesaj atıyor,
şununlasın, bununlasın, eve birilerini alıyosun,
silah aldım, seni vurucam
görüş benimle
gibi gibi gibi

kurtulmamın iki yolu var
ya bi gün dayanamayım kendime yada ona zarar vericem, yada savcılığa bildiricem..
savcılığa bildirmem halinde, iyice kzıp bana yada eşime zarar vermesinden korkuyorum (daha çok eşime)
ayrıca savcılık Gsm operatöründen eski hatlarıma gelen mesajları bulabilirmi
yada ben bu tacizi kanıtlamak zorundamıyım
nasıl delil toplayabilirim
küçük bi çevrede yaşıyorum ve duyulmasıyla sadece kadın olduğum için çıkacak dedikodulardanda korkuyorum
bana ve evliliğime bi zarar gelsin istemiyorum

bence attıgı mesajları silme ne zannedyor kendini hiç bişi yapamaz mumkunse seni takip ederken gizliden çık anca konuşurlar hiç birşey yapamaz direk savcılıga var

Of of arkadaşım Allah yardımcın olsun, zor bir durum, yine de cesur olmaya çalış, ısıracak köpek havlamaz derler ama saplantılı bir ilgiden de korkmak, dikkat etmek lazım, ne olur ne olmaz. Bence savcılığa başvurmakta geç bile kalmışsın ama Avukat arkadaşlarımız varsa, ki illa vardır, daha iyi bilirler tabii. Allaha emanet ol.

savcılığa başvur mesaj atarsa silme kaydet dursun ve arama durumu olursa zaten savcıl dinler bu şekilde delil toplarsın ama şikayet et manyağa benzio

cnm inş kolaylıkla atlatırsın adam dei ya ne bu...

Adam normal bir tipe benzemiyor .Bence tehlikeli ve paranoyak bir tip Bence konuyu kendiniz değil ,eşinizin yardımını alarak birlikte kanun yolu ile halledin .Sitemizde hukukçu arkadaşlarda var .Sanırım sesinizi duyup sizi yönlendirebilirler .Daha olmazsa bir hukukçu ile görüşüp konuyu anlatın derim .Çünkü adamın yaptıkları tacizi aşmış , işi tehdite vardırmış .Ama dediğim gibi ben olsam kesin eşimi yanıma alırım .Böyle insanların hakkından ancak kanun gelir.Eğer çekinirseniz , bu şahıs daha da cüretkar davranacaktır .Zaten bu kadar ileri gitmesine sanırım çekingen davranmanız sebep olmuş .Dediğim gibi herşey hukuk yoluyla başarılır .

Son düzenleme:
savcılıya basvur canım tabiyki eski sms lerini bulabilir savcılık bence hiç kimseyi umursamadan daha kötü hale ğelmeden basvur savcılıya o uğrassın

Canımmmm kesinliklee savcılığaa ve karakola bildir biz ailecek dertliyiz bu konudaa.. adamın birisi benim babamıda arıyor annemide arıyor kardeşiminde telini arıyor ve bir aydır da beni arıyor su an hepimze durup durup cagrı atıyor aradıgımızda babama tehdit türünden bir kaç şey anlatıyor ve biz bunu hemen karakola ve savcılığa bildirdikk.. durumundan gerçekten şüphe ettik insanı korkutuyor böyle durumlar..hemen savcılığa bildir canım.

arkadaşım korkunun ecele faydası yok yani..Senin korttuğunu anlamış biliyo bişey yapamayacaksın bunca senedri yapmamışsın bundan sonrada yapamaz diyor atını istediği gibi oynatmaya devam ediyo
Git savcılığa ver polise anlat gerekirse polis kontrolunde izlensin bu adam...
Bu şekilde eli kolu bağlı bekleyecekmisin yanii
Hiç bir mesajını çağrısınıkesinlikle silme..
Ev telefonlarındaki kaydı bile çıkarılır onun pislik heriff...
Allah cezasını versin bunların

Arkadaşım öncelikle allah sabır versın. şimdi sana bir kaç birşey soylemek istiyorum
öncelikle diyorsun kı telefonumu kaçkere değiştirdim ve her seferinde buldu numaramı!!! demekki ortak bir arkadaşınız var, belkide eski çalıştığın yerden tanıdığın bır kız arkadasın ona sureklı yenı numaranı verıyordur. telefon kullanmayıda bırakabılırsın.
hatta bence cevrendekı herkesden süphelenmelısın.
herkese soyle bu konuyu mutlaka onunda kulağına gidecektir. savcılığa suc duyurusunda bulundum de çevrendeki herkese. artık benım eşimin ve evimizin telefonu dınlenıyor. beni sürekli sivil polis takip ediyor. diye soyle (olmasa bile) ama mutlaka onun kulağına gidecektir bu soylediklerin ve artık korkma zamanı ondadır.
sana cevap yazan arkadaşım doğru soylemiş, bazı durumlarda cesur olmak zorundasın. eğer bişeyler yapmazsan bu adam asıl o zaman yüz bulup korktuğunuzu anlayıp eşine yada sana zarar verecektir.
ama bi süre yanlız dolaşma yınede sen. allah koruyucu meleklerini yanından eksik etmesin.
her zaman cesur ol. böylelerine meydan vermemek lazım, daha çok yüz bulup daha cok aktif oluyor pislikler!!!

şimdiye kadar bu tacizlere karşı suskun kalmış olmanız bile tacizciyi cesaretlendirmiştir.
şimdi eşinle beraber savcılığa git ve şikayetçi ol.
elbette tacizi kanıtlamak zorundasınız. sana gönderdiği mesajlar savcılıkça tutanağa geçirilir ve bu tek başına bile delil olarak yeterlidir. yine eşin gerek hazırlık aşamasında savcıya gerekse de dava aşamasında senin çok güçlü bir tanığın olacaktır. ben gördüm, şunu şunu yaptı, şöyle oldu şeklinde bilgi versin.
yine gerek senin kullandığın gerekse tacizcinin gsm numaralarından yetkili telefon şirketlerine müzekkere yazılarak, seni hangi tarihlerde kaç defa aradığı elbette ortaya çıkacaktır.
küçük bi çevrede yaşıyorum ve duyulmasından endişe ediyorum demişsin, bi cesaret...
tacize karşı sessiz kalmayın...bu olayda bir kabahatiniz olsa zaten şikayet etmeyi düşünmezsiniz, haklı olduğunuz için hukuka sığınıyorsunuz.

bu adam anormal bu gerçek ...takıntılı saplantılı bir hal almış sana karşı...zararını elbette görebilirsin..ama niye bu kadar geciktin ki...savcılığa başvur derhal...

savcılığa basvurmakta bir an evvel acele et ne demek adamda kurtulmak ıcın onun ısteklerıne boyun eğecem artık tamamen koz onun elınde olmuş olur ve bır daha hayatta kurtulamazsın hemen bır dılekce verıyorsun eskı numaralarını da yazıyorsun savcılık hangı gsm operatorunden geldıyse mesaj veya arama hemen onlara yazı gonderıyor dokum ıstıyor bu hattını sımdı kullanmasan bıle operatorlerde bılgin saklıdır dokum geldıgınde zaten sana cektıgı mesajlar senı aradıkları kac dakıka konustuguna kadar hersey cıkıyor ortaya hıc korkma hemen savcılığa bır dılekce ver...

Sen artık evli bir kadınsın.Bu durumla neden tek basına ugrasmak zorunda kalıyorsun? esin ne yapıyor?adamın biri karısına musallat ve karısı ugrasmak zorunda kalıyor manyakla.elbette ki savcılıga basvuracaksın.Sana veya esine hic bir sey yapamaz yapacak olsaydı coktan yapardı.bazı tipler boyle uzaktan uzaga rahatsızlık verip guc gosterinde bulunmayı,korkutmayı sevip bu durumdan zevk alıyorlar.Bir sey yapmaya niyeti olan zaten beklemez yapar.sadece taciz yok ki ortada.Ölüm tehditi söz konusu.O ne yaptıgının ne kadar ileri gittiginin farkında degil.herseyini evli barklı bir kadın icin kaybetmeyi göze alamaz.durumun ciddiyeti ile karsılasınca haddini bilip oturacaktır.Millete bak ya...sanki dunyada başka insan yok.Kadın evlenmis barklanmıs daha ne bekliyorsun.Allah yardımcın olsun canım.

bacım hemen savcılığa git, şikayetçi ol bu arada gelen msj ları asla silme, telefonunu savcılık kararıyla dinlenmeye alınır tlf aç konuş bu 1 . delil 2. gelince ahlak polislerimiz de elinden geleni yaparlar ama dürüst ol herşeyi açık açık anlat sivil ekip araçlarıyla şahsı takibe alırlar. seni rahatsız ediyormu diye bu şerefsiz 3. delil de adalete türk polisine güven... sana başarılar diliyorum allah yardımcınız olsun eşim emniyet de asayiş büro amiri bu tür konuları iyi bilirim. dedim ya cesaretli ve akıllı ol...

Back
X