• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TADİLAT, DEKORASYON, TASARIM!!!

lilyumm888

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
22
2
286
Merhaba arkadaşlar,
Evime tadilat yaptırmayı düşünüyorum. (Mutfak, banyo ve oda kapıları değişecek)

Fakat ustalarla çalışmak istemiyorum.

Çünkü geçen sene kızkardeşim evinin tadilatını ustalarla anlaşıp yaptırmak istedi ama çookkk pişman oldu... Bu yüzden anahtar teslim komple tadilat yapacak bildiğiniz iyi bir firma var mı?

Önerilerinize çok acil ihityacım var. Şimdiden teşekkürler....

Merhaba Hanımefendi; Ustalarla ilgili sorunu ablam da tadilat yaptırdığında yaşamıştı.Sakın direk ustalarla anlaşıp tadilat yaptırmayın.Her yaptıran çok pişman oluyor.Ben evimi 2 ay önce komple tadilat yaptırdım.( Laminat parke,mutfak,banyo,boya ve seramikler ) Bu konuda tavsiye üzerine Uygun Tadilat diye bir firmayla anlaştım.Arkadaşım evini yaptırmıştı çok memnun kalmıştı.Biz de anlaşıp yaptırdık ve çok memnun kaldık.Çok profosyonel çalıştılar.Dedikleri zamanda işi bitirdiler ve çok beğendik.Öyle ustalar gibi sürekli ekstra masraf da çıkarmadılar.Baştan anlaştıkları rakama söyledikleri zamanda teslim ettiler ve çok temiz iş yaptılar.Şimdi de başka bir arkadaşım tadilat işlerini bu firmaya yaptırıyorlar onlar da çok memnun.Size de tavsiye edebilirim.Zeynep Hanım diye bir bayanla görüşüyorduk firmada.Telefonları da 0216 443 43 77 .Umarım siz de memnun kalırsınız.Şimdiden kolay gelsin

eğer mimar ile çalışmayacaksanız mutfağı mutfakçıya banyoyu banyo firmalarına ve kapıları da kapı firmalarına yaptırın. Usta ile uğraşamazsınız. Ben bu işin içindeyim beni bile ayakta uyutmaya çalışıyor ustalar : )) mutfak yaptırırken eğer mekanınız güneş alıyorsa mdf üzeri parlak pvc yaptırmayın renkleri güneş ile değişime uğrar. mutfağınızı yaptırırken MDF kullanılmasına dikkat edin. mdf+kaplama veya mdf+lake boya yaptırın.tezgahınızda mermer kullanmayın çimstone veya granit kullanın. mermer sıcak bir şey döküldüğünde leke yapıyor. naçizane tavsiyelerimdir.

aynen.. arkadaşımda mermer yaptırdı çok pişman oldu.
bu uygun tadilatı başka sitelerdende duymuştum. aradım ertesi gün geldiler. açıkcası şöyle mantıklı geldi, ben mutfakçıdan banyocudan ayrı ayrı fiyatlar almıştım. ama benim çıkarttığım toplam fiyat bu firmanın verdiği fiyattan daha yüksekti.
bu adamların kendi üretimleri olduğu için daha uygun fiyat çıkarttılar. bide eve geldiklerinde mimarlarıyla geldiler tam teşkilat geldiler. profesyonel çalışıyorlar o yuzden güven verdiler. bakalım herşeye karar verdik perşembe günü başlayacaklar. bittiğinde haber veririm.

aynen.. arkadaşımda mermer yaptırdı çok pişman oldu.
bu uygun tadilatı başka sitelerdende duymuştum. aradım ertesi gün geldiler. açıkcası şöyle mantıklı geldi, ben mutfakçıdan banyocudan ayrı ayrı fiyatlar almıştım. ama benim çıkarttığım toplam fiyat bu firmanın verdiği fiyattan daha yüksekti.
bu adamların kendi üretimleri olduğu için daha uygun fiyat çıkarttılar. bide eve geldiklerinde mimarlarıyla geldiler tam teşkilat geldiler. profesyonel çalışıyorlar o yuzden güven verdiler. bakalım herşeye karar verdik perşembe günü başlayacaklar. bittiğinde haber veririm.

genelde direk usta fiyatı daha ucuza çıkar ama takibi çok iyi yapın.kaplama ve rrenk numunesi mutlaka görün.ve o numuneden 2 tane yapmasını isteyin.biri sizde kalsın biri onlarda kalsın.mekanınız küçükse kaplama yaptıracaksanız tavsiyem freze kaplama olacaktır. lake boya yaptıracaksanız da, evinizin genel renklerine uygun açık ara renkler kullanın.büyük bir mutfaksa eğer, hareli kaplama ,lake boya olacaksa mat cilalı istediğiniz renk kullanabilirsiniz..bunlar pahalı uygulamalar aslında eğer tercih etmezsenizde pvc yapılır ama 1. sınıf olmasına özen gösterin.uzun ömürlü olsun tekrar masraf açmasın size.resim koyarsanız seve seve yardımcı olurum.kolay gelsin..

genelde direk usta fiyatı daha ucuza çıkar ama takibi çok iyi yapın.kaplama ve rrenk numunesi mutlaka görün.ve o numuneden 2 tane yapmasını isteyin.biri sizde kalsın biri onlarda kalsın.mekanınız küçükse kaplama yaptıracaksanız tavsiyem freze kaplama olacaktır. lake boya yaptıracaksanız da, evinizin genel renklerine uygun açık ara renkler kullanın.büyük bir mutfaksa eğer, hareli kaplama ,lake boya olacaksa mat cilalı istediğiniz renk kullanabilirsiniz..bunlar pahalı uygulamalar aslında eğer tercih etmezsenizde pvc yapılır ama 1. sınıf olmasına özen gösterin.uzun ömürlü olsun tekrar masraf açmasın size.resim koyarsanız seve seve yardımcı olurum.kolay gelsin..

Merhaba,
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Benim tadilatım bitti ama ancak yazabiliyorum.
İnanılmaz memnun kaldım tam istediğim gibi iş çıkardılar. Hatta ilk kez karşılaştım adamlar işleri bittikten sonra kadın getirip temizlik yaptırdılar :) temizlik konusunda elimi hiiç bişeye sürmedim :)) tabi kendi eşyalarımı kendim yerleştirdim.

Merhaba,
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Benim tadilatım bitti ama ancak yazabiliyorum.
İnanılmaz memnun kaldım tam istediğim gibi iş çıkardılar. Hatta ilk kez karşılaştım adamlar işleri bittikten sonra kadın getirip temizlik yaptırdılar :) temizlik konusunda elimi hiiç bişeye sürmedim :)) tabi kendi eşyalarımı kendim yerleştirdim.
hayırlı olsun güle güle kullanın, ne güzelmiş tertemiz teslim etmişler.

Back
X