Taha Yigit'in Doğum Hikayesi

lovelygirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.486
605
43
Merhabalaaar 14 nisan saat 10:15 de oglusumu dünyaya getirdim başlıyorum hikâyeme. 14 nisan sabahi saat 6 da uyandım ama her zaman ahh ihh poff diye uyanan ben değişik bi huzurla uyandım . Wc ye gittim geldim yattım. Saat 6 buçuk olduğunda tekrar kalktım hepimiz biliriz sürekli wc ihtiyacımız olur gene öyle bişey sandım neyse pedimi bi açtım ki yeşil yeşil şeyler bebisimin kaka yaptığını anladım. Doğum için ankaradaydim annemlerin yanında evi ayağa kaldırdım desem yeridir . Annemler noldu nereye kaka yapmış çocuk falan diyor :) anne hadi alın bavulu dedim. Doktorumu aradım ev ile hastane arası uzaktı. Doktorum sakin ol ve hemen hastaneye ulaş dedi. Taksiyi çağırdık bindik ben araba da kendimden geçiyorum :) korku var tabi nolacak acaba bebeğe noldu diye annem benden beter agliyo. Taksici bana abla nefes al ver diyo :))üç kişi doğurdu bu takside diyo hahahah :) NYSE hastaneye ulaştık hemen doktorumun odasına girdim ultrasonda bakıldı bebek iyiydi alttan bakayım dedi alttan bakarken fooosss suyum aktı tabi yeşil şeylerde benim bebis icerinin içine etmişti :)) Sezaryen olacağımı söyledi odaya çıkardılar giyindim .eşimi aradım ağlıyordum doguma yetisemeyecekti. Neyse doguma girdim bi iğne yapıldı arkadan belden hiç hissetmedim sonra yatırdilar konuşuyorduk hemşire ve doktorumla ve geliyor dediler 10 dk içinde oglusum doğdu ingaa değil uvvvee şeklinde ağlıyordu tarif edemem o duyguyu hazırladılar odaya çıkardılar. Beni de hazırladılar inanin ne bi acı ne de.başka bişey hissettim... çok güzeldi. Hele doğduğunda yüzüme getirdiler o sıcaklık aman Allahım yok böyle bi mutluluk. Birgün hastanede kaldık sonra eve geçtik . Ankara medical parkta doğum yaptım çok mutluyum. Sezaryen öyle söylenildigi gibi değil . Karnım kalmadı ve ağrım yok çok şükür. Hiic korkmayın bebis doğduktan sonra hepsi geçiyor

Geçmiş olsun güle güle büyütün bebeğinizi.ne güzel kolay geçmiş.g öbeğinizi nasıl erittiniz merak ettim ben 1 ay önce doğum yaptım ama 6 aylık hamile göbeğin var

Geçmiş olsun güle güle büyütün bebeğinizi.ne güzel kolay geçmiş.g öbeğinizi nasıl erittiniz merak ettim ben 1 ay önce doğum yaptım ama 6 aylık hamile göbeğin var
Benim çok şükür yok. Sık sık maydanoz suyu tüketin gerçekten faydası oluyor. Bide ben hiç yatmadim sık sık kalktım gezdim. Korse kullanmadım

Benim çok şükür yok. Sık sık maydanoz suyu tüketin gerçekten faydası oluyor. Bide ben hiç yatmadim sık sık kalktım gezdim. Korse kullanmadım
Teşekkürler Benmkiler ikiz oturmaya pek fırsatım olmuyor hatta 48 saattir belki de 3-4 saat uyumuşumdur:( maydanoz sütü kesiyo diye duymuştum ama bilemiyorum ki.

:KK43: ... belirsizlik simdilik .. bir negatif tup bebek denemesi.. ikinci deneme bu ay yada aralıkta nasip olursa... dualarinizi bu yuzden bekliyorum canim :KK43:Rabbim insaallah banada nasip eder bu guzel duyguları..
Amin inşallah tabi ki dua ederim Rabbim size de en kisa zaman da tattirsin bizde en güzel haberlerinizi alalım Allahın izniyle

Back
X