- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
ben de boğayım ama çok net söyleyeyim aman buna üzülsem değecek mi ya da sinir olsam bi şey değişecek mi diyorum 2 dakika sonra sinirlendiğim şeyi bile unutuyorum. çabuk yaşlanacağım diyin germeyin kendinizi... kendi kendime öyle bir umursamaz insan yarattım ki bunu çevrem de gördü hiç dert bile edemem. patron afedersin yerden yere vuruyor kapıdan çıkınca unutup geçiyorum. hatta burada linçler yedim birçok konuda ben yine aynı devam
bana bu durum ne zaman oldu biliyor musunuz? en dibe battığım anda... işim yoktu ilişkim tüm hayatımı etkiliyordu ailem her şeyimi engellemişti. birden hayır demeyi ve olumsuzlukları umursamamayı öğrendim.
siz en dibi görmeden ilk nefesle başlayın ben 10 hatta 20 ye kadar sayıyordum, hastalar beni bunalttıkça içimden şarkı söylüyordum gibi gibi. bir de çok çok sinirlenirseniz yavaş ve sakin konuşmaya çalışın gerçekten beyni bu şekilde konrtol edebilirsiniz

bana bu durum ne zaman oldu biliyor musunuz? en dibe battığım anda... işim yoktu ilişkim tüm hayatımı etkiliyordu ailem her şeyimi engellemişti. birden hayır demeyi ve olumsuzlukları umursamamayı öğrendim.
siz en dibi görmeden ilk nefesle başlayın ben 10 hatta 20 ye kadar sayıyordum, hastalar beni bunalttıkça içimden şarkı söylüyordum gibi gibi. bir de çok çok sinirlenirseniz yavaş ve sakin konuşmaya çalışın gerçekten beyni bu şekilde konrtol edebilirsiniz