tahammülsüz agresif ve sinirliyim

Stresinizden yanlış anlıyorsunuz gibi sevgilinizin yaptığında bişey yok...eğer ki siz sinirle dergi okuyorum gibi tersler bir karşılık verdiyseniz belki misilleme yapmıştır. ama bence sorun sizde... sakinleşince insan olarak aslında gereksiz tepkiler verdiğimizi anlıyoruz ne yazık ki...

Bende öyleyim ama neden bilmiyorum yavaş yavaş eski halime dönmek için çabalıyorum bakalım.
Aynen umarım en kısa zamanda çözersiniz sizde.
inşallah canım yaa:31:
Stresinizden yanlış anlıyorsunuz gibi sevgilinizin yaptığında bişey yok...eğer ki siz sinirle dergi okuyorum gibi tersler bir karşılık verdiyseniz belki misilleme yapmıştır. ama bence sorun sizde... sakinleşince insan olarak aslında gereksiz tepkiler verdiğimizi anlıyoruz ne yazık ki...

çok doğru canım geç olyu biraz fevri davranabiliyorum :14:

üff bende çok fevriyim yaa.. :50:
zaten ilişkimde bu yüzden bitti gibi bişey.. başka şeylerde vardı ama bazen çok üstüne gittim nasıl olsa seviyo beni bırakamaz diye üzerine çullandım adamın.. :52:
haklıyken bile haksız duruma düşüyorum fevriliğimden dolayı sosyal yaşantımda..

üff bende çok fevriyim yaa.. :50:
zaten ilişkimde bu yüzden bitti gibi bişey.. başka şeylerde vardı ama bazen çok üstüne gittim nasıl olsa seviyo beni bırakamaz diye üzerine çullandım adamın.. :52:
haklıyken bile haksız duruma düşüyorum fevriliğimden dolayı sosyal yaşantımda..

aynen canım çoğu kez bende haklıyken haksız oldum sevgilimle tartışmalarımda:50:

Canım ben kendimce bir yorum yapacağım ama kızma.

Sevgilinin verdiği cevaba sinir olduğun durumu içimde hissettiğim için söylüyorum,
o durumu çok iyi anladım çünkü.
Aynılarını ben de yaşadım, ayy bak aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor yemin ederim. :27:
Zaten ben de inanılmaz tahammülsüz ve öfkeliyimdir.

Diyeceğim şu, kendi adıma konuşayım... ben bu durumu sevgimden emin olmadığım bir ilişkide yaşadım.
Normal konuşmada, hem de çok normal bir durumda bile gerginlik yaratabiliyordum.

Ne dese karşı çıkmalar her şeye muhalefet olmalar vs.
Haklı-haksız olmam farketmiyordu.
Gıcık bir yapım var demek ki. :44:

Ama bir de şu an sevdiğim insanı düşünüyorum, bütün şapşallıkları gözüme sevimli görünüyor.:9:
Kızamıyorum. :24:

Dediğim gibi kendi adıma konuştum. Seninki muhtemelen regl dönemi yaklaşmasının verdiği gerginlik olabilir arkadaşların da dediği gibi.
Bir de birbirinize alıştıysanız yani uzun süredir devam ediyorsa ilişkiniz, nazın ona geçtiği için sinirini ondan çıkarıyorsundur.
Bunlar düzeltilebilecek, aşılabilecek durumlar ki zaten sen de farkındasın sorunun.
İnşallah bir an önce bu günleri geride bırakırsınız.

Sana sevgilinle sakin, huzurlu günler diliyorum canım. :16:

Canım ben kendimce bir yorum yapacağım ama kızma.

Sevgilinin verdiği cevaba sinir olduğun durumu içimde hissettiğim için söylüyorum,
o durumu çok iyi anladım çünkü.
Aynılarını ben de yaşadım, ayy bak aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor yemin ederim. :27:
Zaten ben de inanılmaz tahammülsüz ve öfkeliyimdir.

Diyeceğim şu, kendi adıma konuşayım... ben bu durumu sevgimden emin olmadığım bir ilişkide yaşadım.
Normal konuşmada, hem de çok normal bir durumda bile gerginlik yaratabiliyordum.

Ne dese karşı çıkmalar her şeye muhalefet olmalar vs.
Haklı-haksız olmam farketmiyordu.
Gıcık bir yapım var demek ki. :44:

Ama bir de şu an sevdiğim insanı düşünüyorum, bütün şapşallıkları gözüme sevimli görünüyor.:9:
Kızamıyorum. :24:

Dediğim gibi kendi adıma konuştum. Seninki muhtemelen regl dönemi yaklaşmasının verdiği gerginlik olabilir arkadaşların da dediği gibi.
Bir de birbirinize alıştıysanız yani uzun süredir devam ediyorsa ilişkiniz, nazın ona geçtiği için sinirini ondan çıkarıyorsundur.
Bunlar düzeltilebilecek, aşılabilecek durumlar ki zaten sen de farkındasın sorunun.
İnşallah bir an önce bu günleri geride bırakırsınız.

Sana sevgilinle sakin, huzurlu günler diliyorum canım. :16:

canım emek verip uzunca yazmışsın çok teşekkür ederim neden kızayım
ona karşı sevgimden eminim ama dediğin gibi sanırım nazım ona geçiyor sinirimi ondan çıkartabiliyorum:17:
7 aylık bir ilişkimiz var ama öncesinde 2.5 senelik bir tanışıklığımız var
kimi zaman o bana kimi zaman ben ona karşı sert tepkiler verdik ufak sorunlar karşısında
ama beraberliğimzden sonra farkına vardık bunun ne kadar anlamsız olduğunun
boş yere birbirimizi üzüp zaman harcadığımızın
eskiye nazaran çok iyiyiz dediğim gibi son zamanlarda oluşan bişey oldu bu
aslında belirttiğim gibi aileme karşıda tahammülsüzüm çoğu zaman
umarım geçicidir canım iyi dileklerin için çok teşekkürler:16:

Son düzenleme:
ben de bi aralar bu şekildeydim hatta bir konumun içindede geçmişti erkek ark ne kadar her istediğimi yapmaya çalışıp alttan alsana çok stresliyim,fevriyim,tahammülsüzüm diye burdaki bazı arkadaşlar 2 yorum getirmişlerdi ve haklıydılar sonrasında kendimi toparladım çünkü kaybetmek istemiyordum kimseyi ve ailemi kırıp sonra pişman olmaktan bunalmıştım artık, 1.Sevmiyorsun erkek arkadaşını dediler ( kendimi dinledim öyle bir sıkıntım yok 2,5 yıldır birlikteyiz ve çok seviyorum)
2. Şımarmışsın dediler ve düşününce doğru olduğu kanaatine vardım.
Kaybetme korkusu olmayınca insan kolay tersleyip sesini yükseltebiliyor ama kimse vazgeçilmez değildir. Sevgilime karşı tavırlarımı düzelttim kendimi tutmayı bir şekilde öğrendim buda aile hayatıma da yansıdı ve birkaç ayda toparladım kendimi...

konu başlığını okuyunca aynı ben dedim :(
bir haftadır iş yerinde, evde, sevgilime karşı aşırı derecede sinirliyim ve içim çok çok çok sıkılıyor umarım geçiçi bir dönemdir. çünkü bu durumdan çok sıkıldım

aynen canım çoğu kez bende haklıyken haksız oldum sevgilimle tartışmalarımda:50:

aynen canım relax olmak lazım baksana kendimizi yırtsakta sorun çözülmüyo ama sorun yokmuş gibi davranınca herşey kendiliğinden çözülüyo..
bu arada bana da sevgilinin yaptığı şirin geldi.. küçük çocuklar olur ya böyle büyüklerini taklit eder onlar gibi yapmış.. :1:

aynen canım relax olmak lazım baksana kendimizi yırtsakta sorun çözülmüyo ama sorun yokmuş gibi davranınca herşey kendiliğinden çözülüyo..
bu arada bana da sevgilinin yaptığı şirin geldi.. küçük çocuklar olur ya böyle büyüklerini taklit eder onlar gibi yapmış.. :1:

doğru diyosun aslında canım ben olaya hiç olumlu açıdan bakmadan hemen sinir oldum çocuğa:ssz:
aslında onun yaptığı çoğu şey hoşuma gider ama bu aralar gerginim ya ondan kaynaklandı buu

şu sıralar ben de cok sınırlıyım hatta senden daha fazla agresıfımdır herhalde ,sen bılıyorsun olayı zaten:1:

ama canım sevgılının senın yaptıgın herseyı ben de yaparım ederım dıye ınatlasması hıc hos degıl .

ben de gıcık oluyorum boyle seylere .cocuk cocuk hareketlerı bı erkege yakıstıramıyorum .:19:

ayy bızı de hıc olgun tıpler bulmuyor kı hep coluk cocukla ugrasıyoruz :1:

şu sıralar ben de cok sınırlıyım hatta senden daha fazla agresıfımdır herhalde ,sen bılıyorsun olayı zaten:1:

ama canım sevgılının senın yaptıgın herseyı ben de yaparım ederım dıye ınatlasması hıc hos degıl .

ben de gıcık oluyorum boyle seylere .cocuk cocuk hareketlerı bı erkege yakıstıramıyorum .:19:

ayy bızı de hıc olgun tıpler bulmuyor kı hep coluk cocukla ugrasıyoruz :1:

biliyorum tatlım durumunu
hatta sen bana göre daha bi karışıksın bu aralar
off geçer inşallah bu durumlar:50:

Back
X