G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi glsh85
-
cunku ben örnek verıyorm böle böle yaptın bak yıne böle yaptın gene yalan ama ayıp aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seklınde olayı kapatıcı seyler yapıyorum bı daha yapamasın dıye
sonuc olrak yapmasını ıstemedıgın seylerı yıne yapıyo
gülşahım ben kendi ilişkimden örnek verimm "kucucuk bı tartısmada hemen alevlenıp hemen sonuyoruzz ve bazen çok çok kırdığımız oluyor birbimizi" buda şuından kaynaklanıyor "benim erkek arkadaşım çok fazla bi konunun üstüne gidilmesini istemiyor bende hiç susmuyorum solandırana kadar sürekli dırdırdırdır konuşuyorum artık yeter tamam özür dilerim diyor ama ben yok sürekli konuşuyorum içimdeki sinirim gidene kadar sonra oda başlıyor sesler yüksliyor ve teli kapatıyoruz sakinleşince hiç bişi olamamış gibi devam ediyoruz.. yada kavga ettiysek çok kötü tartıştıysak yarım saat sonra mesaj geliyor napıyosun die bende cvp yazıyorum sonra diyoki beni seviyomsuun? unutuup gidiliyo yarım saaat önceki kavga :):)
:içelim:
ayyy sankıı bizi anlattınnn acaab bı tek ben mıyım dedıydımm
evlenmeden oncekı tartısmalarla evlendıkten sonrakı tabııkı bır degıl.ozmankı sorumluluklarla durumlarla su ankı bır degıl.ozman bızım en cok tartısmamız ayrı oldugumuz ıcın gorusemıyorduk konusamadıgımız zamn tartısırdık sımdı oyle mı?tabııkı farklılıklar olacak.. :1closedeyes:
ama bu tahammulsuzluk degıl karakter kısılık ozellıgıdır bana gore.hemen herseye sınırlenıp parlamak sonra sakınlesmek.boyle ınsanları oldugu gıbı kabul etmek enguzelı.yoksa zaten ben tahammul etmedıgım edemedıgım bır ınsanla olamam sanırım..
asicimmm bende yaaa kızıyorum kızıyorummm sonra bı sarılıp opuyomm kı delıyıı :))
korkuyorum bazende işte ..
ne kadar aşık olasKta farklı insanlarız farklı kişilikler taşıyoruz ve bu yüzdende çatışıyoruz sevgilim benim eski defterleri açmamdan bende onun patavatsızlığıundan dert yanarım mesela hepppp:dilcikar:Mesela sevgılımızle tartısıtıgımızda 'sen hep bölesın' 'zaten aynı seyı yapıyorsun
hep ' 'bıktım yeter' gibi ...
gıbı tahammulsuzluk cumlelerı kullanıyoruzz ...
kucucuk bı tartısmada hemen alevlenıp hemen sonuyoruzz dıyelımm
bu bır tahamulsuzluk mudur ?
yoksa herkesın tartısmasında bunlar olur mu
evlılerr evlenmeden önce bole tartısıyormuydunuz acabaa ??
evlı bırınden cvp almak guzeldı sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?