• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammulum bitti

Kayınvali'den hangi kafayı yaşïyor acaba "kadın dediğin yatak da sevilir "demek ne kadar da sığ ,ne kadar hadsizce oğluna demiş hele bir de ben utanırdım böyle kelimeyi etmekten.
Eşine gelince tamam mesafeyi yapıyor bu kadar da kasıntı olmasın eş de bir çicek sevildiğini hissetmediği ,ilgisizliğin dibine vurulan bir ev de hayatta mutlu olmaz.
Eğer eşin böyle davranıyorsa siz de uzak bir yer de oturmayı teklif edin madem öyle kısasa kısas ya da özüne dönmesini isteyin.
Aileniz de almadığınız şeyleri almasın bence bir süre alıştırmasın eşinizi de görevlerini bilsin o yuvayı ayakta tutacak bireyler olduğunuzun farkına varsın .
Baktın olmuyor ömrün göçüyor mecazen hiç oralı olma kararını verirsin bu böyle nereye kadar gider diye de düşünmeye zaman tanı ruh sağlığın herşey' den önemli...
Esim oyle tehtitle yola gelecek birisi degil.o bu dunyada yanliz kalmadikca yinede Allah annesinin gecinden versinde ama adam olmayacak.ben umidimi kesmis durumdayim artik esimdende iliskimdende

Ne diyimki ya.kiminin parasi kiminin duasi.benim icin benim gibiler icin dua edin.gunun birinde bizimde yuzumuz gulsun diye.artik Rabbim hakkimizda hayirli olanini versin.iyi uykular hepinize.biraz uyumam lazim kafami toplayabilmem adina.uzun uzadiya yazimi okuyup derde merhem olmaya calisan herkese tesekkur ederim.iyi geceler.

Esim oyle tehtitle yola gelecek birisi degil.o bu dunyada yanliz kalmadikca yinede Allah annesinin gecinden versinde ama adam olmayacak.ben umidimi kesmis durumdayim artik esimdende iliskimdende
Ben ilk baş da şiddet,aldatma ,kötü bir şey olmadığı sürece ayrıl ,boşan demelere cidden karşıyım ama harbi harbi boşan annesiyle mutlu mesut yaşasın hiç tutulacak bir yanı yok...

Eşine ciddi olarak haddini bildirmenin zamanı geçmiş bile. Kv bana öyle bir laf etseydi be olurdu bilemiyorum.

Eşine kendini sen saydıracaksın biraz net ol. Azıcık dişini göstersrn birşeyler değişir ters teper belki

Ben ilk baş da şiddet,aldatma ,kötü bir şey olmadığı sürece ayrıl ,boşan demelere cidden karşıyım ama harbi harbi boşan annesiyle mutlu mesut yaşasın hiç tutulacak bir yanı yok...
Gercekten elle tutulur bi yani yok ve son zamanlarda sevgimin yerini gicik olma duygulari aldi.sevip sevmedigimi kendime sorgular oldum.

Esime tahammul edemiyorum artik ve bu ilskiden beklentilerim esim ve annesi yuzunden bitmis durumda.konu soyleki.cok sevdik evlendik esimle sakalasirdik eskiden mutluydukta sagolsun her dedigimi alir yapardi.ama kv kadin dedigin yatakta sevilir dedi bizim sakalasmalarimiz esitligimiz bitti.vay efendim alttan alttan aaa onu neden aldiniz o varya bunu neden aldiniz ben verirdimya oglum filan.artik esim benim maddi isteklerimide karsilamaz oldu.ailem aliyo sagolsun.esimden talep ettigim aldiramadigim esyayi kalkip yine esimin kullanmasi kanima dokunuyo.dahasi sevgisinide gostermez saygiyi zaten rafa kaldirdi.ya artik bittim.ne kalkip gidmeye nede devam etmeye gucum var.onumuzu goremiyorum bu adamla artik.ne olcak nasil olcak iyice saf oldum.konu actim yardimlik bi durum degil ama inanin doluyum dertlesmeye ihtiyacim cok.
3. Kişi olmamalı ilişkide

Gercekten elle tutulur bi yani yok ve son zamanlarda sevgimin yerini gicik olma duygulari aldi.sevip sevmedigimi kendime sorgular oldum.

kimse için çocuklarım için bile ne bu adama katlanırım ne de onun değerli annesine. kendine bunu yapmak zorunda değilsin... eşinin yola geleceğini sanmıyorum ben

Eşine ciddi olarak haddini bildirmenin zamanı geçmiş bile. Kv bana öyle bir laf etseydi be olurdu bilemiyorum.

Eşine kendini sen saydıracaksın biraz net ol. Azıcık dişini göstersrn birşeyler değişir ters teper belki
Evet ters teper ama nasil ters teper bu yontemi uygulamak biz bosanma surecimizi hizlandirir.kesin kavga ederiz.ve artik ben kavga bile etmek cenemi bile yormak ustemiyorum bu adam icin.yoruldum.sessiz sedasiz bitsin istiyorum.

Kilzar bi kobu daha varki aslinda esimden asil soguma nedenim bu.bildiginiz gibi bicok seyi sineye cektim.yok annesiymis ilgisiz saygisiz olusuymus filan.neyse son gunlerde telefon elinden dusmuyor.hatta girdigi sayfalari siliyor.telefonu isteyince yokmu senin internetin telefobub falan diyor.zorla aliyorum elinden bakiyorum hepsi silinmis.niye sildin deyince telefonu kasiyomus eski sayfalar ondan siliyomus filan.ama ickillendim artik.yokmu bunu ogrenmemin bi hal caresi.yok esime guzel goruncekmisim onu elde etcekmisim.o devri kapattim.bi hatasini bulup yuzune hepsini carpip onun devirmek istiyorum.istiyorumki artik o benim icin ugrassin.

Back
X