Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de tahir özgüder veya ahmet seçkin önoğlu gitmeyi düşünüyorum aşılama için ama bir yandan da tüp bebek merkezlerinde aşılama yaptırın diyenler var onların laboratuarları daha deneyimli olduğu için ben de kararsız kaldım bu başlık çok iyi olmuş canım
ben de tahir özgüder veya ahmet seçkin önoğlu gitmeyi düşünüyorum aşılama için ama bir yandan da tüp bebek merkezlerinde aşılama yaptırın diyenler var onların laboratuarları daha deneyimli olduğu için ben de kararsız kaldım bu başlık çok iyi olmuş canım
yok canım ben izmirde yaklaşık 7-8 doktor gezdim henüz kafama yatan birini bulamadım maalesef gezmeye devam ediyorum tahir beyi de duydum ama bana yeri çok ters bucada ne işyerime ne de evime yakın değil o yüzden düşünmemiştim şimdi deü dan prof dr yakup eratayı önerdiler ona gitmeyi düşünüyorum.
evet sorma bende öyle doktor doktor gezdim, tahir beye başladım bakalım nasip tabi, ilk ay çatlatma iğnesi tedavisine başaldık beklemedeyim yani anlıyacağın, izmirin nersindensin peki
evet sorma bende öyle doktor doktor gezdim, tahir beye başladım bakalım nasip tabi, ilk ay çatlatma iğnesi tedavisine başaldık beklemedeyim yani anlıyacağın, izmirin nersindensin peki
canım ben karşıyakada oturuyorum işim de konakta o yüzden ben alsancak ya da karşıyaka tarafında gittim hep dediğim gibi buca ters geliyo bana...ben 2 defa ilaçsız ultroson ile yumurta takibi yaptırdım olmadı. Sonra 1 kez klomen+ çatlatma iğnesi ile yine olmayınca moralim bozuldu geçen ay baya ümitlenmiştim olmayınca bıraktım bu ay doktorsuz ve tedavisiz geçti şimdi işte yakup beye gitmeyi düşünüyorum canım adet olunca....
Sizin sorun ne? Bizim sebepsiz infertilite denildi
bize varikosel teşhisi kondu sperm sayı hız harekettlilik düşüktü, 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim, spermiogram testi yaptırdık tahir beyin deyimiyle sonuçlar ii miş, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim yani.
Inşallah gelmiştir bebiş canımm Ben nisana kadar normal deneyip olmazsa aşılama düşünüyorum nisanda...tahir beyin aşılama fiyatları ne kadarmış hiç sordun mu?
Inşallah gelmiştir bebiş canımm Ben nisana kadar normal deneyip olmazsa aşılama düşünüyorum nisanda...tahir beyin aşılama fiyatları ne kadarmış hiç sordun mu?