Tahlil sonuçları nasıl ?

Prenses10_

MeleGiM Yolda :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
141
59
38
08.08.2014 ve 10.10.2014 tarihlerinde kan testi yaptırdım...
Sonuçlardan pekte anlamam...
Yardımcı olurmusunuz...
Sonuçlarım nasıl idealmi yok sa düşükmü ?

Eklentiler

• 08.08.2014 KAN TESTİ 1..webp
    08.08.2014 KAN TESTİ 1..webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 4.999
  • 10.10.2014 KAN TESTİ 2. (2).webp
    10.10.2014 KAN TESTİ 2. (2).webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 6.364
  • 10.10.2014 KAN TESTİ 2..webp
    10.10.2014 KAN TESTİ 2..webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 4.662
bende daha yenı yaptırdım bu testlerı hemen hemen degerler yakın

08.08.2014 de özel bi hastanenin doktoruna gittim , doktor sadece ultsn ve kan testi yaptı pek birsey demedi haftaya gel dedi ( muane ücreti60, kan testi 125 tl ) verdiğim paraya acıdım.. haftaya tekrar gel dedi sanki para tuzagı hepsi..
10.10.2014 de yani dün aksamda acil servise gittim merak ettim 2 günde ne kadar yükselmiş diye.. Ama pekte anlamyorm kan değerlerinden ben.
Şuan 6.haftamın içindeyim en son adet tarihimde 2 eylül...
Birde benm kanım negatif eşimin kanı pozitif kan uyuşmazlıgı var doktor buna dair beni bildilendirmedi bile... İlaç werdi yolladı... :(

benımde kan uyusmazlıgım var ıkı oglumun dogumunda dogumdan once ıgne vuruldu onun bı ılacı varmı bılmıorum ben ıgne olmustum canım bence dr degıs benımde ılk dr oleydı degıstım sımdı rahatım

benımde kan uyusmazlıgım var ıkı oglumun dogumunda dogumdan once ıgne vuruldu onun bı ılacı varmı bılmıorum ben ıgne olmustum canım bence dr degıs benımde ılk dr oleydı degıstım sımdı rahatım

Canım pazrtsi günü acile gittim ve bebeğim daha yeni 5 haftalıkmıs ben anlamadım kalp atısıda yok , ve 9mm miş.. Sanırım ben yanlıs hesapladım suan 6. hafta içinde olmam gerekiyordu bu durum çok üzdü beni :(

Canım pazrtsi günü acile gittim ve bebeğim daha yeni 5 haftalıkmıs ben anlamadım kalp atısıda yok , ve 9mm miş.. Sanırım ben yanlıs hesapladım suan 6. hafta içinde olmam gerekiyordu bu durum çok üzdü beni :KK43:
Canım yaa ben de bugün aldım sonuçları ama anlamadım 25021 yaziyo değer bu ne demek nokta falan yokk anlamadim

tatlım önce hayırlı ugurlu olsun bebeğin :) 7 haftalık fln gebesin, ama henüz görünmez zaten ultrasonda. 9.haftada keseyi tamamen görürsün içindede minicik bebeğin olucak ve kalp atışlarını duyucaksın :) kan testini tekrarlaman iyi olmuş, beta değerlerin yükseliyorsa sorun yok gebesin demek. Hemen iyi bir doktor araştır.. 9. haftada doktora git, tekrar kan testi yapacaklar ve ücreti biraz fazla çıkabilir, özel hastane doktoruna gittiysen tabiki( Ben ssk anlaşmalı hastaneye gidiyorum 150 lira verdim ilk teste) AyrıcaAcile gitmene gerek yok, sağlık ocağında aile hekimine gitmen yeterli. o sana çok yardımcı olur. Ben 9. haftaya kadar 2 kere aile hekimine gitmiştim.
umarım yardımcı olmuşumdur..

Back
X