TAHLIL SONUCLARI

CICEK7434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
408
121
33
37
Hocam merhaba;
daha oncesınde adet duzensızlıgı sebebı ıle doktora gıtmıstım. Dupboston 10mg ılaç vermıslerdı.
adet düzensizliğim için. adet düzensızlıgımın sebebı, proklatın hormon degerımın yuksek olması.
bırkaç doktora gorundugumde bu degerımın yuksek olmasının gebelıge engel olmadıgını soylemıslerdı. 2aydır korunmuyoruz. ılaçı kullanmadıgım zaman adet goremıyorum.bugun tekrar farklı bır doktora gorundugumde bu skeılde hamıle kalamayacagımı soyledı bana hatta dusk ıhtımal hamıle kalırsanda dusukle sonuclanır dedıler.
yapılan kan tahlıllerını sızınle paylaşıyorum. bu hormonun yuksek olması gebe kalmaya engel mı hocam yasım 27 .ne yapmamız lazım sağlıklı anne adayı olmak ıcın

tesekkurler

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    unnamed (1).webp
    9 KB · Görüntüleme: 218
  • unnamed.webp
    unnamed.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 142
Hocam merhaba;
daha oncesınde adet duzensızlıgı sebebı ıle doktora gıtmıstım. Dupboston 10mg ılaç vermıslerdı.
adet düzensizliğim için. adet düzensızlıgımın sebebı, proklatın hormon degerımın yuksek olması.
bırkaç doktora gorundugumde bu degerımın yuksek olmasının gebelıge engel olmadıgını soylemıslerdı. 2aydır korunmuyoruz. ılaçı kullanmadıgım zaman adet goremıyorum.bugun tekrar farklı bır doktora gorundugumde bu skeılde hamıle kalamayacagımı soyledı bana hatta dusk ıhtımal hamıle kalırsanda dusukle sonuclanır dedıler.
yapılan kan tahlıllerını sızınle paylaşıyorum. bu hormonun yuksek olması gebe kalmaya engel mı hocam yasım 27 .ne yapmamız lazım sağlıklı anne adayı olmak ıcın

tesekkurler
Merhabalar : yapılacak usg ıle yumurtalıklarınız degerlendırılmelı. adetın 3. gunu fsh, lh, estradıol , amh hormonlarınız bakılmalı. Adet duzensızlıgının nedenı usg ve hormonal degerlendırmenız ıle acıklıga kavusturulmalı. ( bu prolaktın degerlerınde cıddı bır yukseklık ızlenmemektedır) Bu degerlendırmeler netıcesınde yumurtlatma tedavılerı ? mı yapılmalı ? nasıl bır yol ızlenmelı? karar verılmelıdır. ( hemogram raporunuzda kansızlık duzeyınız yazı okunamadıgı ıcın net degerlendırılemedı. )
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back