TAHLİL SONUÇLARI

DESIGNER27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
3.809
5.622
158
38
MERHABALAR HOCAM BİRİ 8 HAFTALIK (KALP ATIŞI DUYULMUŞTU) BİRİDE KİMYASAL GEBELİK OLARAK 2 DÜŞÜK YAŞADIM BENLE İLGİLİ GEREKLİ ARAŞTIRMALAR YAPILDI HERŞEY NORMAL ÇIKTI.EŞİMDE ELLE VE ULTRASON İLE MUAYENEDE GRADE 3 VARİKOSEL TEŞHİSİ KONULDU
SPERM TESTİ EKTEDİR? AŞILAMA ŞANSIMIZ NEDİR EŞİM AMELİYAT OLMALIMI?

Eklentiler

• SPERMİYOGRAM.webp
    SPERMİYOGRAM.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 559
MERHABALAR HOCAM BİRİ 8 HAFTALIK (KALP ATIŞI DUYULMUŞTU) BİRİDE KİMYASAL GEBELİK OLARAK 2 DÜŞÜK YAŞADIM BENLE İLGİLİ GEREKLİ ARAŞTIRMALAR YAPILDI HERŞEY NORMAL ÇIKTI.EŞİMDE ELLE VE ULTRASON İLE MUAYENEDE GRADE 3 VARİKOSEL TEŞHİSİ KONULDU
SPERM TESTİ EKTEDİR? AŞILAMA ŞANSIMIZ NEDİR EŞİM AMELİYAT OLMALIMI?
Merhabalar :Varıkosel ameliyatı sperm sonucuna net bır katkısı olmadıgı ıcın onerılmemektedır.Agrı var ıse onerılır.
Tekrar eden olumsuz gebelık olması durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı,rahım- tüp fılmı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Sonuclara gore ızlenmesı gereken yol( yumurtlatma -asılama? veya genetık sonuclara gore özel tetkıkler ıle -mıkrochıp veya ımsı metodu-sperm secılerek genetık taramalı tup bebek gereklılıgı ?) hakkında bılgı verılmelıdır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back