• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil sonuclarıma bakabilir misiniz?

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Merhabalar. Hem eşimden hem benden kaynaklı infertilite sorunumuz var. Benim amh geçen yıl 0.66 çıkmıştı 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırdık en sonki aralık- ayındaydı. 3 ay sonra hormon tahlillerime bi baktirayim dedim sonuçlar böyle bi e2 düşük sanırım? Ultrasonda 8 adet yumurta görüldü
Screenshot_20210302-101228_Word.webp

Merhabalar. Hem eşimden hem benden kaynaklı infertilite sorunumuz var. Benim amh geçen yıl 0.66 çıkmıştı 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırdık en sonki aralık- ayındaydı. 3 ay sonra hormon tahlillerime bi baktirayim dedim sonuçlar böyle bi e2 düşük sanırım? Ultrasonda 8 adet yumurta görüldü Eki Görüntüle 2794165
Benim bildiğim fshın lhdan yüksek olması pko anlamına geliyor daha öncesinde doktorlar söylemiş miydi

Hayır canım tam tersi lh fsh dan yüksekse pko olur. Keşke pko olsam valla :KK70: ben erken menapozum
bu sonucla neden erken menopoz oluyorsunuz anlamadim? FSH iniz yuksek degil, 8 yumurta da az degil, yasiniz kac? Amh inizi simdi gordum evet dusuk ama yasiniza gore degerlendirmek gerekir, yumurta sayisi baya iyi.. Tup bebek sureciniz nasildi?

bu sonucla neden erken menopoz oluyorsunuz anlamadim? FSH iniz yuksek degil, 8 yumurta da az degil, yasiniz kac? Amh inizi simdi gordum evet dusuk ama yasiniza gore degerlendirmek gerekir, yumurta sayisi baya iyi.. Tup bebek sureciniz nasildi?
Bende anlamadım keşke anlasam, evet fsh gayet iyi ama amh yerlerde. Ilk tedavimde 2 yumurta gelişti ikiside boş cıktı transfere gidemedim. 2.tedavide 7 yumurta vardı 2 embriyo olstruldu ikisi de transfer edildi kimyasal oldu

Back
X