Tahlil sonuçlarıma yardım :( lütfen bakarmısınız.

Juslie

Fazlalıkları atma vakti !
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
92
0
86
merhaba. ben 16 yaşındayım ve yaklaşık 2.5 yıldır Polikistik Over hastasıyım. 2 yıl bir doktora gittim ama kendisi beni ne diyetisyene yönlendirdi ve ne ilaç verdi ve ben 2.5 yılda çok aşırı kilo aldım ve tüylenme yaşıyorum. 2-2.5 haftada birde regl oluyorum. Piskolojimde bozulmaya başladı artık . 3 hafta önce fln test yaptırdım. Bi kaç doktor test sonuçlarına baktı nomal gibi yorumlar yaptılar ama ben normal olabilceğne pek inanmıyorum işte test sonuçlarım:

FSH : 7.17

LH: 18.45

ESTRADİOL (E2): 80

PROLAKTİN : 9.18

PROGESTERON : 0.32

DHEA-SO4 : 113.1

TESTOSTERON : 0.50

bu arada kolestrolümde biraz yüksek. Lütfen yorumlarsanız çok mutlu olurum :(

merhaba. ben 16 yaşındayım ve yaklaşık 2.5 yıldır Polikistik Over hastasıyım. 2 yıl bir doktora gittim ama kendisi beni ne diyetisyene yönlendirdi ve ne ilaç verdi ve ben 2.5 yılda çok aşırı kilo aldım ve tüylenme yaşıyorum. 2-2.5 haftada birde regl oluyorum. Piskolojimde bozulmaya başladı artık . 3 hafta önce fln test yaptırdım. Bi kaç doktor test sonuçlarına baktı nomal gibi yorumlar yaptılar ama ben normal olabilceğne pek inanmıyorum işte test sonuçlarım:

FSH : 7.17

LH: 18.45

ESTRADİOL (E2): 80

PROLAKTİN : 9.18

PROGESTERON : 0.32

DHEA-SO4 : 113.1

TESTOSTERON : 0.50

bu arada kolestrolümde biraz yüksek. Lütfen yorumlarsanız çok mutlu olurum :(

merhabalar yukarda yazdigin testler senin durumun icin yeterli degil eger zamanin var ise klinigimize basvurmanizi oneririm sorunlarinin hepsi hallolabilecek seyler sevgiler hferden@bahceci.com 02124443949

Back