Tahlil sonuçlarını yorumlayacak birileri var mı?

eski_es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
275
24
98
Eskişehir
slm arkadaşlar! 13+1 hamileyim. 12+5'te ikili tarama testim yapıldı. ense kalınlığında herhangi bir problem yok 1 mm normal dedi doktorum.ama kan ve idrar tahlillerimin sonucunu daha bugün aldım; fakat doktorum ameliyattaydı bugün uygun olmadığı için soonuçları gösteremedim ve aklıma takılan bir kaç şey var yarına kadar sabredemiyorum,lütfen daha önce yaptıranlar bilgisi olanlar bilgisi olduğu kadar yorumlasın..:( (sadece düşük yada yüksek olanları yazıyorum )

Hematoloji sonuçları

HEMOGRAM

WBC -> Sonuç:11,21 -> Referans değerler : 5-9,5
MID -> Sonuç :1,2 -> Referans değerler : 0,15-0,7
GRA -> Sonuç : 7.71 -> referans değer: 2,5-7,5
LYM% -> Sonuç : 20,6 -> Referans deger: 25-40
MI% -> Sonuç: 11 -> referans değer : 3-7
PDW ->Sonuç: 10,8 -> referans değer : 15-50
NOT: Birde düzeltilmiş MoM'lar ve Riskler bölümünde 2 Değer 'Düzeltilmiş MoM' 3 taneside 'Cut Off Değerinin Altında' yazıyor bunlar nedir?
ACİL CEVAP LÜTFENNN!!!!:52:

bir problem yok..................

teşkler cvp için...yani düşük veya yüksek çıkması bir problem teşkil etmiyor mu? sizde mi hamilesiniz yada yaptırdınız mı ikili tarama testi? ister istemez insanın içini endişe kaplıyor ben neysede bebişimle ilgili bi sorun çıkmasından çok korkuyorum:(

teşkler cvp için...yani düşük veya yüksek çıkması bir problem teşkil etmiyor mu? sizde mi hamilesiniz yada yaptırdınız mı ikili tarama testi? ister istemez insanın içini endişe kaplıyor ben neysede bebişimle ilgili bi sorun çıkmasından çok korkuyorum:(

Hayır, Hemşire.. :34:

insallah doktor guzelce aciklar...hayirli hamilelikler canim...

evet bugün açıkladı çok şükür sorun yokmuş bebeğimde, sadece demir+folik asit içeren bi ilaç verdi günde 1 tane alacağım,onun dışında bi problem yokmuş çok şükür ki…çok teşekkür ederim canım..:)

Back
X