Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bişeyi merak ettim tsh düşük değil mi!yada benimki mi yüksek 4,56
sonuçların yanında normal,yüksek,düşük yazması lazım ona göre doktorun yönlendirir sizi,
banada baktı sonuçlarıma dahiliyeye görün ben anlamam dedi bende gitmemiştim
bişeyi merak ettim tsh düşük değil mi!yada benimki mi yüksek 4,56
sonuçların yanında normal,yüksek,düşük yazması lazım ona göre doktorun yönlendirir sizi,
banada baktı sonuçlarıma dahiliyeye görün ben anlamam dedi bende gitmemiştim
selam bayanlar, ben 25 yaşında 10 aylık evliyim.bebek düşünüyoruz ve 7 ay korunmamamıza rağmen halen tık yok.doktora gittim tahlil yapıldı.. FSH :4,8 LH :12,5 çıktı ve tiroid çıktı.şimdi ilaç kullanıyorum tiroid için.aklıma takılan şu Lh yüksek çıkınca hamile kalınmıyo mu ,bunun normal olması gereken değer nedir.Son olarak da 1 aydır tiroid ilacı kullanıyorum jinekologa gıtmeyı dusunuyorum tedavının başlaması için sizce 1 ay kullanım işe yarar mı.nolur yardımcı olun bana kafam karıştı.....
tiroid ilacını 3 ay kullanıp kontrol için iç hastalıklara gitmem lazım.jinekoloji bölümüne gitmek için illa ki 3 ay beklemem mi lazım.bir an önce bebeğim olsun istiyorum.canım sıkılıyo her ay olumsuz olunca