Tahlil sonucunu yorumlar misiniz

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
Hızlı hareketlilik%5
Yavaş ileri hareketlilik%30
Yerinde hareketlilik%15
Hareketsizlik%50

Bildiğim kadarıyla ileri hareketliliğinizin ve yavaş ilerinin toplamı yüzde ellinin üzerinde olması gerekiyor. Saraçoğlunun havuç kürünü deneyebilirsiniz. Peki sayı morfoloji nasıl?

Canım ileri hareketliliği yüzde ellinin üzerinde olsa daha iyi olur diyo doktorlar. Üroloji doktoru ilaç onerecektir. Sigara iciyosa eşin bırakmasını tavsiye ediyorum. Benim eşimin ileri hareketlilik yüzde 30lardaydi sigara yi bıraktıktan sonra yüzde 97 oldu. Ve Kürler deneyebilirsiniz. Hakkınızda hayilisi olsun canim

Doktor sadece vitamin verdi bizde keçiboynuzu içmeye başladık bir ay sonra tahlil yapacak bakalım nasıl olacak

Sayı ve morfoloji önemli ama hızdan dolayı biraz zor olabilir bizde de hız problemi var kürleri iyi araştırmanı dilerim. Sayınız yeterliyse bence keçiboynuzu yerine havuç kürünü öneririm. Ben havuç kürüne geçeceğim

Hızlı hareketlilik%5
Yavaş ileri hareketlilik%30
Yerinde hareketlilik%15
Hareketsizlik%50
canım bizim tahliller daha kötüydü total sayısı iyiydi ama ileri hızlı sıfırdı şu an normal yolla hamile kaldım ilgini çeker mi bilmiyorum ama eşim aktardan karışım yaptırdı bal ile yaklaşık 20 civarı bitki vardı içerisinde kullanmaya başladığı ay hamile kaldım

Neler vardı içinde ben de yaptırmayı düşünüyorum da. Çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

içeriğini bilmiyorum bi arkadaşı söylemiş git aktara sıkıntını söyle ona göre karışım hazırlıyorlar demiş o da yaptırdı ben bu kadar çabuk sonuç alacağımızı düşünmüyordum. işinin ehli bi aktara anlatın isterseniz sıkıntınızı. bize 3 kavanoz karışım hazırladı 175 lira verdik bir kavanozu bitti ben hamile olduğumu öğrendim

Allah sağlık sihhatlerkucagina almayi nasip etsin canım bizde dediğini bir yapalım inşallah sonuç aliriz

Back
X