• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil ve hastane korkusu

12es21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
3
0
1
34
Hayırlı geceler arkadaşlar 34 yaşındayım eskiden bilmiyor olacaktım ki hep hastanelere gitmekten çeikinirdim. hamile kalınca bıle doğuma kadar 3 defa anca giderdim sırf bunun yüzünden sezeryanla dogum yaptım normal dogum olmasına rağmen.derken bebeğim oldu topuk kanında 4 ay boyunca hastalık tanısı koyuldu sonra temiz dendi,ben o dönem tahlillerde bu kadar önemli sonuclar da çıktığını bilmiyordum.yemeden içmeden kesildim bebeğime bile bakamaz oldum ölecek mi kalacak mı diye .derken hastanelerden korkmaya tahlil vermekten korkmaya başladım.tabi bu durum gittikçe ilerledi çocuklarım eşim tahlil verecek korkusuyla hastaneye yollamıyorum şimdi de hastane lafı bi yana de randevusu bile alamaz oldum kafama takılıyor uykularım kaçıyor iştahım gıdıyo.dilşçi sağlık ocağı bunlardan bile korkuyor oldum ya dişte kist çıkarsa ya kötü bişey çıkarsa duye.velhasıl şimdi de psikiyatri ye gidiyorum 3 yıldır başla bırak duye dıye şuan paxera kullanıyorum ama hala aynıyım dr geçer diyor da ben daha çok paronayak olmaya başladım.hiç umudum yok bu durumda olan iyileşen.varmı . rabbimin imtihanı elhamdülillah namazımda niyazımdayım güçlü olamıyordum artık aklıma hastaneeden başkan birşey gelmiyor hayatı sevmiyorum artık ne ultrason tomografi denince zaten Dünyam kararıyor.yokmu bunun çözümü psikolog EMDR de gittim boş

Son düzenleme:
Back