Tahlilden anlayan bakabilir mi

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Sezeryan öncesi tahlilerimde sıkıntı var mı?Anlayan bakabilir mi?

Eklentiler

• DSC_0754.webp
    DSC_0754.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 215
Sonucun Diger tarafında referans araligi olmasi lazim onun arasinda olmasi gerekiyor diye biliyorum
Bunu doktorunuz yorumlar burda sormanız şaşırtıcı
Hamilelik için yapılan bi test olsa anlarım insan çok merak edebiliyor ama bu ameliyat öncesi tahliller

Sonucun Diger tarafında referans araligi olmasi lazim onun arasinda olmasi gerekiyor diye biliyorum
Bunu doktorunuz yorumlar burda sormanız şaşırtıcı
Hamilelik için yapılan bi test olsa anlarım insan çok merak edebiliyor ama bu ameliyat öncesi tahliller
Doktorum müsait değildi. Ben de meraktan çatladığım için sordum. Zaten az önce aradı. Sıkıntı yok dedi

Beyaz küreniz hafif yüksek.bu enfeksiyon geçirdiğinizi gösteriyor.nötrofil hakimiyeti var bu da enfeksiyonun bakteriyel kaynaklı olduğunu gösterir.onun dışında hemoglobin değeriniz 9larda o da birazcık düşük Demir takviyesi kullanmanız lazım

Beyaz küreniz hafif yüksek.bu enfeksiyon geçirdiğinizi gösteriyor.nötrofil hakimiyeti var bu da enfeksiyonun bakteriyel kaynaklı olduğunu gösterir.onun dışında hemoglobin değeriniz 9larda o da birazcık düşük Demir takviyesi kullanmanız lazım
Enfeksiyon bakteriyel kaynaklı olunca ne oluyor ki?kan hapını ikiye çıkardı

Bir bilgim yok da burada yorumlatmayın bence.
Biri yanlış fikir verse Allahım korusun sizin canınız yanar.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Çok tehlikeli bu yaptığınız. Burası herkese açık bir yer. Sizi zaten bilmiyoruz.
Sezaryen öncesi burda söylenenlerle doktorunuzun söylediği farklı olursa aşırı strese girersiniz.

Bir bilgim yok da burada yorumlatmayın bence.
Biri yanlış fikir verse Allahım korusun sizin canınız yanar.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Sıkıntı yok. Sanırım olayı anladım. Dişim kırıldı ve çürük enfeksiyona sebep oldu. Doktorum da sıkıntı yok dedi

Sıkıntı yok. Sanırım olayı anladım. Dişim kırıldı ve çürük enfeksiyona sebep oldu. Doktorum da sıkıntı yok dedi
Sıkıntı olmasın tabii inşallah da ben farklı bir konudan bahsetmiştim.
Neyse.
Kolay gelsin.

Yok canım neden strese gireyim.
Çünkü şöyle tahlil bu yüksek bu alçak der ama hastanın muayenesiyle yorumlanır. Mesela siz yazmışsınız dişimden yükseldi herhalde diye ama bunu biz hiç bilmiyorduk.
Ben şimdi size deseydim enfeksiyon var vücudunuzda bebek için çok tehlikeli, bizim amca kızınında böyleydi bebeği küveze koydular vs diye stres olmaz mıydınız? Doktorunuz meşgul diye burada tahlil yorumlattığınız için ona da hemen ulaşamayabilirdiniz.
Hiç doğru bulmuyorum bu konuyu.

Çünkü şöyle tahlil bu yüksek bu alçak der ama hastanın muayenesiyle yorumlanır. Mesela siz yazmışsınız dişimden yükseldi herhalde diye ama bunu biz hiç bilmiyorduk.
Ben şimdi size deseydim enfeksiyon var vücudunuzda bebek için çok tehlikeli, bizim amca kızınında böyleydi bebeği küveze koydular vs diye stres olmaz mıydınız? Doktorunuz meşgul diye burada tahlil yorumlattığınız için ona da hemen ulaşamayabilirdiniz.
Hiç doğru bulmuyorum bu konuyu.
Stres olmazdım inanın. Öyle bir insan değilim.

Back
X