- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum müsait değildi. Ben de meraktan çatladığım için sordum. Zaten az önce aradı. Sıkıntı yok dediSonucun Diger tarafında referans araligi olmasi lazim onun arasinda olmasi gerekiyor diye biliyorum
Bunu doktorunuz yorumlar burda sormanız şaşırtıcı
Hamilelik için yapılan bi test olsa anlarım insan çok merak edebiliyor ama bu ameliyat öncesi tahliller
Enfeksiyon bakteriyel kaynaklı olunca ne oluyor ki?kan hapını ikiye çıkardıBeyaz küreniz hafif yüksek.bu enfeksiyon geçirdiğinizi gösteriyor.nötrofil hakimiyeti var bu da enfeksiyonun bakteriyel kaynaklı olduğunu gösterir.onun dışında hemoglobin değeriniz 9larda o da birazcık düşük Demir takviyesi kullanmanız lazım
Sıkıntı yok. Sanırım olayı anladım. Dişim kırıldı ve çürük enfeksiyona sebep oldu. Doktorum da sıkıntı yok dediBir bilgim yok da burada yorumlatmayın bence.
Biri yanlış fikir verse Allahım korusun sizin canınız yanar.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Yok canım neden strese gireyim.Çok tehlikeli bu yaptığınız. Burası herkese açık bir yer. Sizi zaten bilmiyoruz.
Sezaryen öncesi burda söylenenlerle doktorunuzun söylediği farklı olursa aşırı strese girersiniz.
Sıkıntı olmasın tabii inşallah da ben farklı bir konudan bahsetmiştim.Sıkıntı yok. Sanırım olayı anladım. Dişim kırıldı ve çürük enfeksiyona sebep oldu. Doktorum da sıkıntı yok dedi
Zaten doktorumu aradım müsait değildi. Tam konu açtım, geri aradı. Sıkıntı yok dedi. Konuyu silmek yasak olduğu için kaldıramıyorumSıkıntı olmasın tabii inşallah da ben farklı bir konudan bahsetmiştim.
Neyse.
Kolay gelsin.
Çünkü şöyle tahlil bu yüksek bu alçak der ama hastanın muayenesiyle yorumlanır. Mesela siz yazmışsınız dişimden yükseldi herhalde diye ama bunu biz hiç bilmiyorduk.Yok canım neden strese gireyim.
Stres olmazdım inanın. Öyle bir insan değilim.Çünkü şöyle tahlil bu yüksek bu alçak der ama hastanın muayenesiyle yorumlanır. Mesela siz yazmışsınız dişimden yükseldi herhalde diye ama bunu biz hiç bilmiyorduk.
Ben şimdi size deseydim enfeksiyon var vücudunuzda bebek için çok tehlikeli, bizim amca kızınında böyleydi bebeği küveze koydular vs diye stres olmaz mıydınız? Doktorunuz meşgul diye burada tahlil yorumlattığınız için ona da hemen ulaşamayabilirdiniz.
Hiç doğru bulmuyorum bu konuyu.