tahlilim var

UMUT96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
11
1
36
Isparta
Çok heyecanlıyım arkadaşlar çünkü bugün tedavimden sonra hamile kalıp kalmayacağımı 1 saat sonra öğreneceğim..:49::43:

Canım RABBİM yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler alırısın canım.

güzel haberlerle gel inşallah

Dua cınız geldi hanııııım:).Burda kimsenin pek haberi olmasada ben hep sizlere dua ediyorum haberiniz varmı ?.Allah gönlünüze göre versin,hayırlısı ile versin(At şu fakire bir 5 kuruş gibi oldu ama gerçek bu napim)

:58::43: Malesef arkadaşlar tutmadı. Hayırlısı olsun . Allah tüp bebek deneyen diğer arkadaşlarıma hayırlı bir evlat nasip etsin ...

Son düzenleme:
canım bende merak ettim girdim güzel bir sonuç alırım dedim olmamış, rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah .....

:58::43: Malesef arkadaşlar tutmadı. Hayırlısı olsun . Allah tüp bebek deneyen diğer arkadaşlarıma hayırlı bir evlat nasip etsin ...

canım çok üzüldüm şuan neler hissttiğini biliyorum çünkü benimde ilk denememde tutmamıştı çok zor bir durum ama güçlü olmak zorundayız ben günlerce ağladım ama nafile ALLAH tez zamanda bebeklerimize kavuştursun hepimizi Rabbim sabır versin inşallah

Back
X