benimde transferim 27 ocakta yapıldı. 8 şubatta kan tahlili yaptırmamı söylediler ama idrar testi ile ilgili bir şey söylemediler. onu kaçıncı gün yaptırabiliyoruz? Allah tamamına erdirsin inşallah....
merabalar
eylülcüm hayırlı olsun canım.benimde 2. denemem.şükür rabbime bebişim benimle.ama keseciğimizi görene kadar rahat edemeyecem bende.benim transfer tarihim 12 ocak.24 ocak ilk tahlilim 60,
2 gün sonra 198 oldu.bi daha gerek yok dedi doktor.ve 10 şubatta doktorumuz randevu verdi.bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz günümüzü.bi daha test yaptırmak istedim değerim ne durumde diye ama eşim izin vermedi.inşallah bebişim benimledir hala.
rabbim hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah canım
çok sevindim arkadaşım..kan degerlerin güzel çıkmış..ben senden 2 gün önce ögrenicem herün karnıma elimi koyarak o soruyu bende soruyorum..benimlemisin diyeee..bizi bırakma diyorum..deli gibiii..ben kıbrısdayım sen hangi şehirdesinn..aslında çok korkuyorum...senin de sonucunu bekliyorum..ikimiz içinde hayırlısı olsun..umarım sevgililer gününe 2kişi degil 3 -4 kişi gireriz..
inşallah canım
forumu takip ediyorum.transferi benden sonra olup da keseciklerini gören bir çok arkadaş var.
ama benim doktorum çok geç randevu tarihi verdi.aslında içten içe korkmuyo da değilim.
ama hayırlısı inşallah.
sorma ben de bi taraftan rabbime şükrediyorum bu günleri de gösterdin şükürler olsun diye.
bi taraftan elim karnımda bebişimi seviyorum.sıkıca tutun sakın bırakma anneyi diye.
allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günler göstersin inşallah.
ben ıspartada oturuyorum canım ama antalyada tedavi gördüm.
inşallah güzel haberlerle döneriz yine
slm.ben gördüm keseleri çok şükür..şimdilik ikiz..ama kalp sesi 2hafta sonraya kaldıı..aynı heyecan korku 2 hafta daha devam edecekkkk...darısı sana...
merhaba,arkadaşlar ben de pozitif sonucumu aldım beklemedeyim. Bugün 12. günüm. Bir şey sormak istiyorum adet olcak gibi hissediyorum ve de gazlanmam var sizde de bunlar oluyor mu?
gözünüz aydın canım birşey sormak istiyorum transverden kaç gün sonra doktora gittiniz keseyi görmek içincanım hayırlı olsun.
sorma.bugün gittik doktorumuza.keseciğimizi gördük.kalp atışlarımıza duyduk minik fasulyemizin şükürler olsun.
ama hala özellikle geceleri artan adet ağrılarım devam ediyor.sevincimden doktorumuza sormayı bile unutmuşum bunun sebebini.inşallah sağlıkla kucağımıza da aldığımız günleri göstersin rabbim.
bende de gaz var çok fena.karnım da çok şiş.ilaçların etkisi hala geçmedi.sanki 4-5 aylık gibi
merhaba,arkadaşlar ben de pozitif sonucumu aldım beklemedeyim. Bugün 12. günüm. Bir şey sormak istiyorum adet olcak gibi hissediyorum ve de gazlanmam var sizde de bunlar oluyor mu?
gözünüz aydın canım birşey sormak istiyorum transverden kaç gün sonra doktora gittiniz keseyi görmek için
canım hayırlı olsun.
sorma.bugün gittik doktorumuza.keseciğimizi gördük.kalp atışlarımıza duyduk minik fasulyemizin şükürler olsun.
ama hala özellikle geceleri artan adet ağrılarım devam ediyor.sevincimden doktorumuza sormayı bile unutmuşum bunun sebebini.inşallah sağlıkla kucağımıza da aldığımız günleri göstersin rabbim.
bende de gaz var çok fena.karnım da çok şiş.ilaçların etkisi hala geçmedi.sanki 4-5 aylık gibi
evt bendede çok gaz olduu..senin kan degerlerin kaçtıııı...
ay çok sewindim inşallah ben de görürüm o günleri...Allah bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş.
12.gün değerim 1081 yarın yine yaptırıcam iki katına çıkmasını bekliyorum canım:))yarın yazarım sonucumu:))Değerim baya yüksek ya Belki benimki de ikizdir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?