• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlillerde pozitif çıkıp ilk dr randevusunu bekleyen bayanlarrr..

eylxuxl35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2007
391
1
96
K.K.T.C.
Anne aday adaylarıı...eger idrarda ve kanda pozitif sonuç aldıysanız vee ilk doktor randevusunu korku ve heyecanla bekliyosanız.burada duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım..hatta dr gidip güzel hbrlerle dönen arkadaşlarımızda bize umut olursa çok çok mutlu olur ve daha rahat bu süreci geçirebiliz....ilk ben başlayım bu benim 2.denemem idrarda pozitifi gördüm...kanda 10.gün 177 12.gün 386...geldi degrlere iyi dediler ama ilkide 13 haftalıkken kalbi durunca bir korku var içimde bol bol dua ediyorum hayırlısı olsun diyee..8 şubatta dr gitcem.allah hepimizin yardımcısı olsun...hadi bakalım sizlerinde hikayelerini bekliyorum...

benimde transferim 27 ocakta yapıldı. 8 şubatta kan tahlili yaptırmamı söylediler ama idrar testi ile ilgili bir şey söylemediler. onu kaçıncı gün yaptırabiliyoruz? Allah tamamına erdirsin inşallah....

benimde transferim 27 ocakta yapıldı. 8 şubatta kan tahlili yaptırmamı söylediler ama idrar testi ile ilgili bir şey söylemediler. onu kaçıncı gün yaptırabiliyoruz? Allah tamamına erdirsin inşallah....

ben 8.gün yaptım çıktıı..çok silikti ama...hormonlar 8.günden sonra daha yogun çıkıyomuşş..istersen 9.gün yap.ama çıkmazsada üzülme..kişiye göre degişir..ben tahlili 10.günde yaptırdım.asıl ondan sonra heyecan başlıyor...sanada şans diliyorum.burayada sonucu yazarsan sevinirim.

merabalar
eylülcüm hayırlı olsun canım.benimde 2. denemem.şükür rabbime bebişim benimle.ama keseciğimizi görene kadar rahat edemeyecem bende.benim transfer tarihim 12 ocak.24 ocak ilk tahlilim 60,
2 gün sonra 198 oldu.bi daha gerek yok dedi doktor.ve 10 şubatta doktorumuz randevu verdi.bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz günümüzü.bi daha test yaptırmak istedim değerim ne durumde diye ama eşim izin vermedi.inşallah bebişim benimledir hala.
rabbim hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah canım

merabalar
eylülcüm hayırlı olsun canım.benimde 2. denemem.şükür rabbime bebişim benimle.ama keseciğimizi görene kadar rahat edemeyecem bende.benim transfer tarihim 12 ocak.24 ocak ilk tahlilim 60,
2 gün sonra 198 oldu.bi daha gerek yok dedi doktor.ve 10 şubatta doktorumuz randevu verdi.bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz günümüzü.bi daha test yaptırmak istedim değerim ne durumde diye ama eşim izin vermedi.inşallah bebişim benimledir hala.
rabbim hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah canım

çok sevindim arkadaşım..kan degerlerin güzel çıkmış..ben senden 2 gün önce ögrenicem herün karnıma elimi koyarak o soruyu bende soruyorum..benimlemisin diyeee..bizi bırakma diyorum..deli gibiii..ben kıbrısdayım sen hangi şehirdesinn..aslında çok korkuyorum...senin de sonucunu bekliyorum..ikimiz içinde hayırlısı olsun..umarım sevgililer gününe 2kişi degil 3 -4 kişi gireriz..

çok sevindim arkadaşım..kan degerlerin güzel çıkmış..ben senden 2 gün önce ögrenicem herün karnıma elimi koyarak o soruyu bende soruyorum..benimlemisin diyeee..bizi bırakma diyorum..deli gibiii..ben kıbrısdayım sen hangi şehirdesinn..aslında çok korkuyorum...senin de sonucunu bekliyorum..ikimiz içinde hayırlısı olsun..umarım sevgililer gününe 2kişi degil 3 -4 kişi gireriz..

inşallah canım
forumu takip ediyorum.transferi benden sonra olup da keseciklerini gören bir çok arkadaş var.
ama benim doktorum çok geç randevu tarihi verdi.aslında içten içe korkmuyo da değilim.
ama hayırlısı inşallah.
sorma ben de bi taraftan rabbime şükrediyorum bu günleri de gösterdin şükürler olsun diye.
bi taraftan elim karnımda bebişimi seviyorum.sıkıca tutun sakın bırakma anneyi diye.
allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günler göstersin inşallah.
ben ıspartada oturuyorum canım ama antalyada tedavi gördüm.
inşallah güzel haberlerle döneriz yine

Son düzenleme:
inşallah canım
forumu takip ediyorum.transferi benden sonra olup da keseciklerini gören bir çok arkadaş var.
ama benim doktorum çok geç randevu tarihi verdi.aslında içten içe korkmuyo da değilim.
ama hayırlısı inşallah.
sorma ben de bi taraftan rabbime şükrediyorum bu günleri de gösterdin şükürler olsun diye.
bi taraftan elim karnımda bebişimi seviyorum.sıkıca tutun sakın bırakma anneyi diye.
allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günler göstersin inşallah.
ben ıspartada oturuyorum canım ama antalyada tedavi gördüm.
inşallah güzel haberlerle döneriz yine

slm.ben gördüm keseleri çok şükür..şimdilik ikiz..ama kalp sesi 2hafta sonraya kaldıı..aynı heyecan korku 2 hafta daha devam edecekkkk...darısı sana...

slm.ben gördüm keseleri çok şükür..şimdilik ikiz..ama kalp sesi 2hafta sonraya kaldıı..aynı heyecan korku 2 hafta daha devam edecekkkk...darısı sana...

çok sevindim minik kalp atışlarını duyarsın inş allah bizede yaşatırmı o mutlu anları benimde bir hafta var allah nasip etmişse keseyi görmeye gidecegiz tarifsiz korkular yaşıyorum hergün bir sorun olurda kaybederim diye

merhaba,arkadaşlar ben de pozitif sonucumu aldım beklemedeyim. Bugün 12. günüm. Bir şey sormak istiyorum adet olcak gibi hissediyorum ve de gazlanmam var sizde de bunlar oluyor mu?

merhaba,arkadaşlar ben de pozitif sonucumu aldım beklemedeyim. Bugün 12. günüm. Bir şey sormak istiyorum adet olcak gibi hissediyorum ve de gazlanmam var sizde de bunlar oluyor mu?

canım hayırlı olsun.
sorma.bugün gittik doktorumuza.keseciğimizi gördük.kalp atışlarımıza duyduk minik fasulyemizin şükürler olsun.
ama hala özellikle geceleri artan adet ağrılarım devam ediyor.sevincimden doktorumuza sormayı bile unutmuşum bunun sebebini.inşallah sağlıkla kucağımıza da aldığımız günleri göstersin rabbim.
bende de gaz var çok fena.karnım da çok şiş.ilaçların etkisi hala geçmedi.sanki 4-5 aylık gibi

canım hayırlı olsun.
sorma.bugün gittik doktorumuza.keseciğimizi gördük.kalp atışlarımıza duyduk minik fasulyemizin şükürler olsun.
ama hala özellikle geceleri artan adet ağrılarım devam ediyor.sevincimden doktorumuza sormayı bile unutmuşum bunun sebebini.inşallah sağlıkla kucağımıza da aldığımız günleri göstersin rabbim.
bende de gaz var çok fena.karnım da çok şiş.ilaçların etkisi hala geçmedi.sanki 4-5 aylık gibi
gözünüz aydın canım birşey sormak istiyorum transverden kaç gün sonra doktora gittiniz keseyi görmek için

bende idrarda pozitif i goren ve keseyi gormeyi bekleyenlerdenim
ayni agrilar bendede oluyor bazen kendimi slkmak zorunda kaliyorum
agrim cok siddetli oluyor sislik yok ama adet sancisi ara ara gelip gidiyo
buda normal bebek yerlesiyo rahim buyuyo geriliyor uzun bir sure
her adet zamani gelince bu agrilari cekicez
ucuncu kez hamilelik yasadigim icin biliyorum artik ama insallah bunun sonu hayir olur
rabbim kesemizi gormeyi nasip etsinnnn

gözünüz aydın canım birşey sormak istiyorum transverden kaç gün sonra doktora gittiniz keseyi görmek için

canım teşekkür ederim.
nerdeyse 1 ay sonra çağırdı doktorumuz kese için.ama iyi de oldu hem keseyi görmüş hem de kalp atışını duymuş olduk.12 ocak da transferim oldu.bugün gördük şükür.ama benden sonra hamile olduğunu öğrenip benden önce kesesini gören arkadaşlar var canım.
doktora göre değişiyor heralde

canım hayırlı olsun.

ay çok sewindim inşallah ben de görürüm o günleri...Allah bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş.

evt bendede çok gaz olduu..senin kan degerlerin kaçtıııı...

12.gün değerim 1081 yarın yine yaptırıcam iki katına çıkmasını bekliyorum canım:))yarın yazarım sonucumu:))Değerim baya yüksek ya Belki benimki de ikizdir:))

ay çok sewindim inşallah ben de görürüm o günleri...Allah bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş.

12.gün değerim 1081 yarın yine yaptırıcam iki katına çıkmasını bekliyorum canım:))yarın yazarım sonucumu:))Değerim baya yüksek ya Belki benimki de ikizdir:))

ohh ohhh maşallah canım hayırlı olsun.evet değerin baya yüksek.ikiz ya da tek inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
allahın izniyle kat be katlanmış değerlerini bekliyoruz canım:49:

Back
X